13 February 2016

Cara Mudah Atasi Kerap Demam / Sakit (6 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Alhamdulillah bulan Februari ni promosi NutriFeron kembali mnjnga. Sesuai dengan musim yang tak menentu. Penyakit pun banyak datang bertandang tanpa diundang. Cuaca sekarang yang panas kering, ramai yang tak sihat, demam, batuk, selsema, dan macam-macam sakit lagi. Jom siapkan perisai untuk kesihatan. Perisai semulajadi yang selamat!



Promosi NutriFeron Shaklee Febuari 2016

Bulan Febuari 2016 ni, harga NutriFeron Shaklee murah tau. Ada 2 pakej promosi Nutriferon ni

#1 - Beli 6 PERCUMA 1

Yang ni memang best!! Beli 6 NutriFeron  Shaklee dan anda dapat:
  • PERCUMA 1 Nutriferon bernilai RM181
  • PERCUMA keahlian seumur hidup bernilai RM79.50
  • PERCUMA kos penghantaran ke seluruh semenanjung bernilai RM10.60
  • Penjimatan diskaun harga ahli serta merta lebih murah sehingga 15%
  • BONUS TUNAI RM**

Waahhhh.. Anda rasa best ke best?

Banyak sangat nak beli sampai 6? Nak buat apa banyak-banyak? Haaaa. Ni lah masanya berkongsi-kongsi beli dengan family. Semua orang pun mesti happy kalau dapat NutriFeron murah kan?

Atau anda boleh pilih pakej 2

#2 - Beli 2 Diskaun 5%

Harga biasa NutriFeron ni RM181 sepaket. Anda boleh menikmati harga RM343.90 untuk twinpack NutriFeron.

Best ke NutriFeron Shaklee?

Bestlah.. kalau yang mengenali Shaklee memang suka sangat sebab NutriFeron ni dah macam bantuan kecemasan, boleh dibawa ke mana-mana sebagai persediaan.

Bila rasa nak demam, selsema ke, cepat-cepat ambil NutriFeron lepas tu demam pun dah jadi malu-malu nak datang. Anak-anak demam chicken pox pun kami ikhtiar dengan Nutriferon ni. Alhamdulillah, sangat-sangat membantu tingkatkan antibodi anak-anak ni. Tak perlu bergantung kepada ubatan.

Tetapi jangan salah faham NutriFeron ni bukanlah ubat. Cuma suplemen herba yang boleh membantu menguatkan sistem imun tubuh badan kita sahaja. 

Apa yang istimewa sangat NutriFeron ni?

Memang istimewa kerana Nutriferon merupakan satu-satunya suplemen yang dihasilkan oleh pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima, selepas menjalankan penyelidikan selama melebihi 40 tahun.

Dr. Kojima berjaya mencipta NutriFeron selepas menjalankan pelbagai penyaringan, uji kaji dan penilaian terhadap ribuan sebatian dan lebih 200 herba yang berlainan.

NutriFeron mengandungi campuran proprietari ekstrak tumbuhan semula jadi daripada biji labu, benih plantago, bunga bebuas Jepun dan bunga kesumba.



Apa kata pengguna NutriFeron?

Testimonial 1


Testimonial 2


Testimonial 3


Testimonial 4


Testimonial 5


Testimonial 6


Berminat untuk dapatkan NutriFeron? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: