19 February 2016

Cara Mudah Hilangkan Parut Jerawat Berlubang (7 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Semua impikan kulit mulus bebas parut. Hilang keyakinan diri kalau ada parut. Lagi pula kalau parut beserta lubang sana sini. Dngan tompok-tompok hitam dan merah lagi. Malu! Hari ini, saya kongsikan vitamin yang mampu merubah diri anda. Jom baca sampai habis!


Orang selalu cakap, parut jenis berlubang ni tak boleh atau susah nak hilang. Tak boleh tu, saya tak setuju. Susah tu, ada betulnya, mungkin akan mengambil masa sedikit. Tapi kalau kita ikhtiar dengan cara yang betul, yang susah pun insyaAllah akan jadi mudah dan ada hasilnya. Tapi kalau tak ikhtiar, memang sampai bila-bila la kekal parutnya dik.

Apa Shaklee boleh bantu?

Cara paling mudah ialah dengan make-up. Tapi tahukah kita, dengan menutup parut dengan make-up hanya menyebabkan kulit semakin teruk. Lebih baik ambil tindakan sekarang sebelum terlambat. Rawat dulu kulit berparut dan berlubang. Bukan sahaja kulit makin cantik, nanti bila make-up pun nampak cantik semulajadi je. Kalau tak nak make-up dah pun takpe. Maklumlah, kulit dah cantik semulajadi.

Supplement Shaklee boleh membantu menghilangkan parut jerawat berlubang. Jangan risau, kosnya tidaklah semahal melakukan rawatan laser atau rawatan di pusat kecantikan, prosesnya juga tidaklah menyeramkan seperti rawatan laser, malah selamat untuk jangka masa panjang. Bonus, selain membantu masalah parut, dengan pengambilan supplement Shaklee secara betul dan konsisten, kulit juga akan semakin cantik, serta bagus untuk kesihatan badan secara keseluruhannya.

Berikut adalah cadangan supplement Shaklee untuk membantu menghilangkan parut jerawat berlubang.


Vita-E Complex : Vitamin E sememangnya terkenal sebagai komponen yang membantu masalah parut. Juga membantu menyembuhkan luka dengan cepat, membaiki tekstur kulit dan melancarkan peredaran darah.

 

SR Vita-C Plus : Membina collagen, menjadikan kulit lebih anjal, cerah dan halus.

 

ESP : Ia merupakan protein tambahan terbaik yang dihasilkan dari soya non-GMO. Protein penting untuk pembinaan sel kulit yang sihat, bagi menggantikan sel kulit mati seperti parut.

 

Collagen Powder : Untuk yang mempunyai budget yang lebih, saya amat sarankan anda ambil Shaklee Collagen Powder. Kesan lebih cepat dan bagus, untuk build up balik kulit yang sihat. Nanti permukaan kulit cantik dan licin jer.


Apa kata pengguna?

Testimonial 1 : Parut berlubang beransur pulih selepas 1 bulan mengamalkan SR Vita C Plus dan Vita-E Complex


Testimonial 2 : Parut semakin pudar selepas 5 hari mengambil ESP


Testimonial 3 : Parut berlubang dah kurang dengan mengambil ESP


Testimonial 4 : Kulit makin licin tanpa parut berlubang dengan SR Vita C Plus, B-Complex dan Vita-E Complex


Testimonial 5 : Perubahan menakjubkan selepas 1 bulan ambil Collagen Powder Shaklee



Testimonial 6 : Lubang jerawat semakin kurang dengan hanya Vita-E Complex


Testimonial 7 : 1 bulan dengan Collagen Powder dan Vivix


Berminat untuk dapatkan set ini? Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: