21 February 2016

Kurus Dengan Selamat : Turun 10kg dan Bentuk Badan Berubah Ramping

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Biasanya azam tiap-tiap tahun mesti nak kurus. Tapi tu lah. Badan yang tak cukup nutrisi, payah nak turun sebab sistem tak boleh nak berfungsi dengan baik. Sebab tu disamping kita kawal pemakanan dan bersenam, kita digalakkan untuk mengambil vitamin.

Vitamin membantu badan kita dengan melengkapkan nutrisi yang diperlukan. Bila nutrisi cukup, badan dapat berfungsi dengan baik. Sistem metabolisme meningkat, kadar pembakaran lemak berfungsi dengan elok, sistem pelawasan lancar. Tu senang berat badan nak turun.

Apa kata pengguna?
Bila fikir lamanya 4 bulan! Tapi cuba reflek balik kita 4 bulan lepas macam mana? Dan cuba bayangkan kita dalam masa 4 bulan lagi? Apakah sama macam hari ini atau berubah bentuk badan cantik seperti Puan Aisya? 

Apa Shaklee bantu?

Berikut adalah supplement yang diamalkan oleh Puan Aisya:

Alfalfa Complex -  detoks seluruh badan, kurangkan retensi air dan bertindak sebagai fiber yang mengangkut keluar lemak daripada badan

Herb-Lax - detoks usus, merancang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut najis yang tersekat atau tersimpan lama di dalam usus, membantu masalah sembelit.

Lecithin - memecahkan lemak dan kolestrol

ESP - sumber protein tambahan terbaik yang mempunyai undeks glisemik (GI) yang rendah dimana ia membantu memberi rasa kenyang yang lama

Berminat untuk dapatkan set ini? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: