18 March 2016

Cara Mudah Hamil (13 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Terima kasih kerana berkunjung ke blog saya. Mungkin di kalangan anda pernah mengetahui tentang Shaklee. Atau mungkin sebahagian daripada anda baru pertama kali mendengar dan membaca perkataan Shaklee.

Hari ini saya nak bawa anda semua beberapa info tentang kesuburan. Ada banyak kategori, antaranya:
  • dah lama kahwin, tapi belum ada rezeki
  • dah ada anak, nak tambah tapi payah nak lekat
  • isteri berisi, ada PCOS, cyst, period tak teratur
  • suami gemuk, kuat sangat merokok
Jika anda berminat nak ketahui tentang Set Kesuburan Shaklee, teruskan membaca. Mungkin kali ini rezeki anda pula untuk menimang cahaya mata.

Testimoni set kesuburan Shaklee

Berikut merupakan 13 testimonial Set Kesuburan Shaklee. Nak kumpul semua memang banyak, tapi jika baca yang 13 ni pun rasa macammmm nak cepat-cepat ber-Shaklee. Asyik orang je pregnant, kini giliran anda lak!














Pelbagai vitamin yang mereka gunakan. Tak tertakluk pada satu vitamin sahaja. Inilah peri pentingnya anda memilih dan mendapatkan (bahasa direct: membeli) vitamin Shaklee melalui pengedar yang aktif dan komited (macam saya). 

Pengedar Shaklee akan mengesyorkan vitamin yang terbaik dengan keadaan kesihatan anda dan bajet anda. 

Vitamin untuk kesuburan Shaklee

Terdapat 8 vitamin lengkap untuk kesuburan. Jom ketahui fungsi setiap vitamin tersebut

Vitamin untuk isteri dan suami

Vita-Lea - untuk memastikan keperluan 12 vitamin dan 7 galian dipenuhi. Rata-rata pengambilan makanan seharian kita tidak dapat memenuhi keperluan ini atas banyak sebab dan kekangan. Dan uniknya Vita-Lea @ multivitamin Shaklee kerana ianya mengandungi iron (zat besi) formula yang sangat penting bagi tubuh.

B-Complex – paling penting untuk elak kemurungan (anti-stress) dan menstabilkan hormon. Uniknya vitamin B Shaklee kerana ianya turut mengandungi folic acid dan Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon. Asid folic juga penting bagi pembentukan janin bagi mengelak melahirkan anak cacat.

ESP (Protein) - Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain. Sesuai diambil oleh ibu yang pernah keguguran atau ingin menguatkan rahim.

SR Vita-C Plus- Bantu proses sintesis hormon-hormon kritikal yang berkaitan dengan seks dan kesuburan seperti androgen, estrogen dan progesteron.

Vitamin untuk isteri

GLA Complex - membantu mengatasi masalah haid tidak teratur dan membantu menghasilkancecair serviks yang subur dan berkualiti.

Alfalfa Complex - membantu mengatasi rasa “sakit ketika bersama”, membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut dan membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah).

Vitamin untuk suami

Zinc Complex - Zinc memberi kesan terhadap berbagai hormon termasuklah hormone sex, hormone thyroid, kemandulan bagi lelaki dan perempuan, prostate, thyroid yang tidak aktif. Kekurangan zinc juga dikatakan antara sebab kemandulan – Istilah yang di gunakan adalah “Below the level of technical sterility” bermaksud di bawah paras kesuburan. Ia mempengaruhi bilangan sperm (sperm count) dan pergerakannya (sperm motility). Jadi, zinc ni mmg penting untuk kesuburan.

Vita-E Complex- membantu meningkatkan hormon seks baik lelaki mahupun wanita..Uniknya vitamin E shaklee kerana turut mengandungi silenium manakala vitamin E kebanyakkan di pasaran adalah dijual berasingan dengan silenium. Ia juga sangat bagus untuk jantung tetapi waktu yang sama ia boleh meningkatkan pengeluaran hormon seks testosteron.

Berminat nak ada zuriat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: