10 March 2016

Enfuselle : 6 Testimonial Yang Mesti Anda Baca!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Produk penjagaan wajah semulajadi daripada Shaklee memang dah famous. Ramai menyebut tentang NutriWhite dan Enfuselle. Hari ni saya kongsikan testimonial tentang rangkaian penjagaan wajah Shaklee Enfuselle. Moga bermanfaat.

Testimonial 1 : Enfuselle best! whitehead hilang


Testimonial 2 : pelembap Enfuselle tak melekit. Berbaloi!



Testimonial 3 : Kualiti setanding brand mahal. Shaklee tanpa bahan kimia!



Testimonial 4 :  Minyak kurang, jeraat tak naik, kulit sekata angkara En



Testimonial 5 : Enfuselle; kulit segar dan lembut!


Testimonial 6 : Guna pelembap je tak sempat nak make up



Kalau anda ada masalah kulit sensitif (berjerawat, ruam merah) sama ada kulit kering atau berminyak; usah bertangguh untuk dapatkan Enfuselle Shaklee. Cepat-cepat selesaikan masalah kulit wajah yang membelenggu. Yakin nak keluar jumpa kawan dan saudara bila kulit takde masalah. Kan?

Berminat dengan Enfuselle? Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: