20 March 2016

OmegaGuard Shaklee Bahaya Sebab Menghakis (8 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! GEMPARRRRR! Ada yang claim OmegaGuard Shaklee menghakis. Siap buat demo lagi. Katanya OmegaGuard Shaklee menghakis, tapi produk A****** tu tak. Demonya dengan menggunakan bekas polisterin.


(Credit pic: Zunaidah Daud)

Polisterin berlubang, organ berlubang juga ke?

Jadi, kami pun mencuba sendiri demo tersebut dengan menggunakan OmegaGuard Shaklee. OmegaGuard Shaklee memang benar-benar menghakis. OPSSSS, nanti dulu! Sila baca sampai habis ye untuk baru tahu kebenarannya. Betul ke OmegaGuard Shaklee merbahaya? menghakis perut, usus, segala organ badan jugak ke?

Jadi, jika Omega 3 boleh menyebabkan pinggan atau cawan polisterin atau Styrofoam berlubang, tidak bermakna ianya akan menyebabkan perut atau usus kita turut terhakis dan memudaratkan badan kita. Banyak kajian yang membuktikan secara saintifik bahawa Omega-3 banyak memberi manfaat kepada kita. Lagi pun; perut, usus serta semua organ badan kita tak diperbuat daripada polisterin kan?

Supplement minyak ikan Omega 3 yang biasa, hanya melalui hanya satu proses penyulingan yang ringkas (simple process of distillation) untuk memisahkan minyak ikan asli (crude oil) daripada bahagian ikan yang lain serta membuang segala bendasing / impurities. Dalam bentuk yang 'kompleks' itu, asid lemak Omega 3 tidak dapat mencairkan / melarutkan polisterin dengan mudah walaupun dibiarkan lama. Malah sebahagian polisterin tersebut pula yang leach out masuk ke dalam minyak tersebut. Oleh sebab itu, pegawai kesihatan selalu menasihatkan supaya tidak menyimpan makanan yang mempunyai asid lemak ke dalam bekas polisterin terutamanya jika makanan tersebut masih panas.

Supplement minyak ikan yang berkualiti tinggi melalui proses penyulingan molekul kedua (double molecular distillation). Ini akan membuang saturated fats dan bahan selain asid lemak Omega 3. Penyulingan ini akan menghasilkan minyak ikan yang lebih tulen dan membuang lebih banyak bahan tercemar seperti merkuri dan logam berat yang lain yang terdapat dalam ikan tersebut. Oleh sebab itu, suplimen minyak ikan yang melalui 'double molecular distillation' bukan sahaja lebih terjamin kebersihannya, malah mengandungi lebih kepekatan asid lemak Omega 3. Manfaat yang berganda untuk kita tentunya. Secara mudahnya, asid lemak Omega 3 yang LEBIH ASLI pastinya dapat melarutkan polisterin dengan lebih pantas.

Anda dah dapat kebenarannya sekarang?

Berita gembira untuk anda!!! OmegaGuard Shaklee bukan sahaja melalui double molecular distillation, malah triple molecular distillation iaitu Penyulingan pemeringkatan 3 kali. Melalui proses Triple Molecular Distillation itu pastinya minyak ikan OmegaGuard Shaklee lebih terjamin kebersihan dan tahap keselamatannya, malah lebih tinggi kepekatannya berbanding jenama lain.

 

Nak tahu apa perbezaan OmegaGuard Shaklee?

SHAKLEE DIFFERENCE:

The benefits of cold-water fish oils arewell known, but there is a GRAVE   CONCERN regarding the quality of fishoils today due to the known high risk ofheavy metals, impurities and contaminants,such as lead, mercury, arsenic, cadmium,dioxins and PCB’s in water today.

•  Shaklee’s OmegaGuard is specificallymade from “small fish” (anchovies &sardines) because heavy metals and toxins are least concentrated in thesmallest species of the food chain.

•  Shaklee’s OmegaGuard is processedvia a pharmaceutical-grade, state-of-the-art, proprietary, triple molecular   distillation process which guaranteesthe removal of impurities and contaminants; a product that you can TRUST.

•  The fish oil supplements that are beingmarketed by many companies aremade from commercially raised, oceancaged, large fish that have been “pellet”fed for their entitre life!  These fishhave a much lower Omega-3 level thanwild ocean fish, and the pellets are fullof synthetic substances. Considerhow this affects the quality of theoils that are being sold. 

Thanks to : Hafsah Mardiah


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit  

Apa kata pengguna OmegaGuard?











 Berminat? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

1 comment:

Cutey Pie said...

nice sharing master..check out my web too at http://worldofthehealthy.blogspot.my