23 April 2016

Pengalaman Best Pengguna Set Bajet Kurus Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Entry ni saya taip awal, beberapa hari lalu. Tapi baru post hari ni. Saja peram. Saya nak kongsikan kisah seorang pelanggan baru saya. Beliau menggunakan Set Detox Shaklee yang paling jimat! Tapi berkesan! Tak percaya? Saya ada bukti! Hehe.

Pada 4 April 2016, seorang wanita dari Kajang menghantar mesej WhatsApp kepada saya bertanyakan tentang Set Bajet Shaklee. Beliau seorang surirumah sepenuh masa yang menyusukan anak dan berhajat untuk mencari vitamin yang mampu membantu beliau untuk:
  • turunkan berat, kurus, capai berat ideal
  • dapat menyusukan anak
  • atasi masalah pelawasan

Seperti biasa, setelah tamat sesi konsultasi dan bersetuju dengan harga yang ditawarkan, beliau membuat bayaran untuk Set Bajet Kurus; Herb-Lax, Lecithin dan Alfalfa Complex. Satu hari kemudian, parcel Set Kurus Shaklee sampai ke alamat beliau. Cepat kan? Tak perlu keluar tenaga, masa, minyak, tol dll. Pesan kat handphone je. 

Apa kelebihan dapatkan produk Shaklee melalui saya? Selain pengeposan yang pantas, saya menyediakan cara pengambilan vitamin yang sesuai untuk kesan cepat dan optimum. Taklah sia-sia keluarkan kos untuk beli vitamin dan dapat rasa kesan pada tubuh.


2 minggu kemudian, iaitu pada 20 April 2016 beliau membuat pesanan baru untuk Set Bajet Detox. Bukan sebab dah habis, tapi nak sediakan stok; kalau habis boleh terus sambung.

Set Bajet Kurus
  • Herb-Lax ada 120 tablet 
  • Lecithin ada 180 kapsul
  • Alfalfa Complex ada 330 tablet
Semua vitamin di atas tahan untuk kegunaan 1 bulan.


Kali ni beliau membeli Alfalfa Complex saiz besar (700 tablet) yang boleh tahan penggunaan sehingga hampir 3 bulan. 

Detail harga yang dinyatakan pada imej di atas ialah harga runcit. WhatsApp saya di talian +6018 270 4872 untuk harga menarik yang saya tawarkan.


Menjadi tanggungjawab saya untuk memastikan lokasi terkini parcel. Alhamdulillah. Dengan bayaran sebelum jam 12 tengah hari, saya boleh uruskan pengeposan hari sama. Pelanggan pun suka.


Seperti pengalaman pertama penghantaran ke alamat beliau, 1 hari kemudian parcel Shaklee tiba di alamat (biasanya 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi alamat). Saya mengambil peluang bertanyakan kesan yang dirasai oleh beliau selepas mengamalkan Shaklee lebih kurang 2 minggu. Ini respon beliau.






Kesimpulan daripada perbualan ringkas saya bersama beliau, didapati hasil daripada pengambilan Set Bajet Kurus selama 2 minggu lebih (4 April hingga 21 April):
  • berat tak pasti sebab beliau tiada penimbang
  • rasa ada penurunan sebab 'baju kecil aka bra' dah longgar
  • kerap membuang air besar
  • lebih bertenaga
  • tak sakit badan walau seharian membuat kerja rumah
  • badan tidak lesu
Alhamdulillah. Itu kesan awal yang dirasai oleh pengguna. Tak rugi bermula dari sekarang. Jom semua kita mulakan hari ini. WhatsApp saya sekarang; +6018 270 4872!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: