12 April 2016

Sijil Halal Shaklee 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hampir sebulan yang lepas, pihak Shaklee telah menghantar SMS kepada saya sebagai pengedar Shaklee


RM0.00 Shaklee: Check out 2016 HALAL Certificate @Shaklee Online-Resource Center. Login and download now!

Alhamdulillah. Baru hari ni saya sempat nak update tentang sijil halal 2016 di blog. Sebulan ni sibuk berkongsi info kebaikan Shaklee dengan semua. Setiap tahun Shaklee komited mmprbaharui sijil halal demi menjaga hak pengguna muslim. Sijil ini dikeluarkan pada 30 Disember 2015 dan sah sepanjang 2016 (sehingga 31 Disember 2016)

Sijil Halal Shaklee 2016


Islamic Services of America (ISA) yang mengeluarkan sijil ini adalah senarai badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM

Untuk kepastian, anda boleh layari Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat status Sijil Halal Shaklee 2016 oleh Islamic Services of America (ISA) diikitiraf JAKIM Malaysia dalam mengiktiraf badan-badan yang bertauliah yang mengeluarkan status HALAL di seluruh dunia.

Kenali Islamic Services of America (ISA)ISA adalah satu badan yang mengawal selia status halal di Amerika dan mendapat pengiktirafan oleh JAKIM. Boleh rujuk di website halal Malaysia untuk mengetahui badan-badan halal antarabangsa yang diiktiraf oleh JAKIM.

Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

Selain mendapat sijil halal, produk Shaklee juga terbukti selamat dan semulajadi dimana ianya mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Facebook KKM.


Dengan adanya dua syarat penting; sijil halal dan kelulusan KKM, maka tidak hairanlah saya sendiri terpikat dengan Shaklee sejak 2011 dan mula menjadi Pengedar Sah pada 2013 hingga kini. Malah, saban hari pasti ada yang menghantar mesej melalui WhatsApp (+6018 270 4872) untuk mendapatkan rangkaian produk Shaklee. Jom hubungi saya sekarang untuk dapatkan vitamin yang selamat dan semulajadi. 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.


NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

1 comment:

insan marhaen said...

salam. singgah baca...