09 May 2016

Alfalfa Complex : Mesti Tahu Info Daripada Pakar Nutrisi Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Alfalfa Complex adalah vitamin penuh manfaat daripada Shaklee. Sempena promosi Alfalfa Complex pada Mei 2016, team Shaklee kami berbesar hati menjemput pakar nutrisi Shaklee untuk mengendalikan kelas online di Telegram. 

Input daripada kelas tersebut, saya kongsikan bersama anda pada entry kali ini. Besar harapan saya agar segala info tentang Alfalfa Complex ini dapat memberi manfaat kepada kita semua. Aminn! *Ayat skema sangat. Macam bagi ucapan majlis. Hehe.Apa itu Alfalfa?

Alfalfa merupakan sejenis tumbuhan herba yang renek dan mempunyai akar yang sangat panjang. Lihat gambar di atas. Walaupun tumbuhan lain (kiri dan tengah) lebih tinggi berbanding Alfalfa (kanan), namun Alfalfa mempunyai akar yang paling panjang. Oleh sebab itu, Alfalfa mempunyai lebih kurang 300 jenis mineral.


Klorofil ada banyak manfaat untuk kesihatan. Antaranya:
  • bantu melawan bahan yang menyebabkan kanser dalam badan
  • bagus untuk menyihatkan bakteria baik dalam usus


Alfalfa ialah tumbuhan beralkali kerana itu ia boleh meneutralkan kembali badan. Badan kita berasid disebabkan oleh pemakanan, tekanan dan persekitaran kotor. Asid ini mengganggu fungsi sel-sel badan kita. Dengan pengambil Alfalfa Complex, ia meningkatkan tahap alkali pada badan dan menyebabkan badan lebih sihat dan segar.

Kebaikan Alfalfa Complex

Alfalfa Complex Shaklee


Terdapat banyak syarikat yang menyediakan produk berasaskan Alfalfa. Namun kebanyakannya menggunakan racun serangga untuk melindungi daun alfalfa daripada rosak.


Ini tidak berlaku pada alfalfa keluaran Shaklee; Alfalfa Complex. Shaklee menanam sendiri alfalfa untuk menghasilkan alfalfa semulajadi dan bebas kimia.Keunikan Alfalfa Complex Shaklee

Alhamdulillah. Sekian sahaja info yang dikongsikan oleh pakar nutrisi Shaklee kepada kami. Ketahuilah kita sekarang bahawa Shaklee mengeluarkan produk berasaskan alfalfa yang sangat bermutu tinggi.

Klik Alfalfa Complex untuk info lanjut dan testimoni atau pengalaman pengguna!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: