01 May 2016

Kenapa Perlu Beli Minyak Ikan Shaklee?

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Alhamdulillah menjejak bulan Mei 2016 ini, saya kongsikan info tentang kenapa perlu memilih dan mengamalkan minyak ikan Shaklee.


OmegaGuard
90 kapsul
Runcit RM136
Hubungi saya +6018 270 4872 untuk penjimatan

OmegaGuard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk dan dalam (sardine, mackerel, herring, anchovies) di perairan Negara Jepun. Ianya bukan dari hati minyak ikan.  Kebanyakan produk omega atau minyak ikan di pasaran, peratusan ketumpatan minyak ikan adalah sedikit berbanding OmegaGuard ShakleeOmegaGuard Shaklee mempunyai 85% kandungan Omega-3. Produk omega lain, cuba anda cari mana ada yang lebih tinggi kandungan Omega-3 dari Omega Guard Shaklee. Terdapat juga di pasaran, yang lebih tinggi kandungan lemak ikan berbanding Omega-3 sendiri. 

Kalau saya nak cerita tentang pemprosesan lagi banyak perbezaannya dengan OmegaGuard Shaklee. Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan OmegaGuard. Perbezaan yang ketara jika nak dibandingkan dengan produk lain di pasaran.

Kenapa Ikan Laut Air Dalam?

Menurut sejarah : Pada tahun 1970, seoarang saintis dari Amerika (seorang pemenang Nobel Price), telah menemui satu rahsia iaitu :
“Penduduk Eksimo yang hidup di persekitaran yang berbeza mempunyai tahap kesihatan yang berbeza”
Penduduk Eksimo yang tinggal di kawasan Greenland, Denmark yang bekerja sebagai nelayan, tidak mengalami sakit jantung, lelah, tekanan darah tinggi, kencing manis.

MANAKALA

Penduduk Eksimo yang tinggal di Amerika Utara, yang bekerja sebagai pemburu yang memakan daging yang mengandungi banyak kolestrol, menghadapi masalah kesihatan yang berkaitan dengan jantung.

Penyelidikan terus dilakukan – ini menunjukkan bahawa ikan laut mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi, iaitu EPA, dan HDA yang boleh merendahkan lemak dalam darah, menurunkan pengumpulan platlet darah dan melambatkan pembentukan thrombus, merawat penyakit lelah dan alahan kulit dengan berkesan.

Adakah Sendawa akan Bau Hanyir Ikan?

Hanya sebahagian kecil sahaja yang sendawa akan berbau hanyir ikan selepas mengambil minyak ikan.

Klik OmegaGuard untuk:
 • lebih banyak info menarik tentang Omega 3
 • himpunan testimonial pengguna OmegaGuard
 • kebaikan mengambil minyak ikan paling tulen
JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
 • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
 • Semulajadi
 • Berkesan
 • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
 • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
 • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
 • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: