19 June 2016

Puasa : 10 Petua Elak Nafas Berbau

Assalamualaikum! Salam Ramadhan. Saya berhenti lebih 3 minggu berkongsi ilmu di blog ini kerana bersalin anak ke-3. Alhamdulillah. Rindu nak mengadap laptop, tapi berpantang menatap skrin. Hehe. Hari ini saya kongsikan 10 tips elak mulut berbau di bulan Ramadhan. Jom!












Apa Shaklee boleh bantu?

Sebelum saya kongsikan apa kaedah mudah untuk selesaikan masalah nafas dan mulut berbau, anda perlu tahu sebab terjadi mulut berbau. Faktor utama ialah toksin dalam badan kita dan penyelesaian paling mudah ialah singkirkan toksin daripada badan. Bagaimana? Disinilah vitamin Shaklee boleh membantu anda.

Kalau tak bulan puasa pun, nafas berbau ni memang mengganggu kan?
  • segan nak bercakap dengan kawan
  • malu nak buka mulut lontarkan pendapat
  • takut nak bersuara risau orang hidu bau tak enak
Alfalfa Complex boleh bantu anda! Alfalfa Complex membantu menyegarkan nafas dan menyahtoksin badan. Hasilnya, tiada lagi nafas berbau! Jangan kata mulut, bau badan pun hilang! Kena caya sebab ada testimonial!

Apa kata pengguna?





Nak atasi masalah nafas berbau? mulut berbau? badan berbau? Jom amalkan Alfalfa Complex Shaklee

JAMINAN KAMI



Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 


NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: