28 March 2016

Kandungan Herb-Lax Shaklee (4 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejatera! Hari ni saya nak berkongsi tentang perbezaan yang terdapat pada produk Herb-Lax™ jenama Shaklee. Apa yang best sangat dengan produk ni? Jom baca apa kandungan herba yang terdapat dalam produk Herb-Lax™ Shaklee

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Herb-Lax™ jenama Shaklee  mengandungi 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckthorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root. Sifatnya menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut. Kesesuaiannya terbukti secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

9 herba dalam Herb-Lax
  1. Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi, dan mengurangkan penyerapan lemak.
  2. Buckthorn Bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus
  3. Licorice Root - Membantu proses detoksifikasi.
  4. Fennel Seeds - Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan, berkesan untuk masalah sembelit, dan kembung perut atau usus.
  5. Anise Seeds - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
  6. Rhubarb Root - Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik.
  7. Blue Malva Flower - Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  8. Culver's Root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  9. Alfalfa Leaves - Membersihkan usus, darah, dan hati.

Apa kata pengguna?

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4


PERHATIAN!

Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala bagi mereka yang tiada masalah penghadaman, Herb-Lax™ menampakkan kesan dalam tempoh 8 - 12 jam selepas pengambilan.

* Herb-Lax™ Shaklee sangat popular di kalangan mereka yang ingin..
  • menurunkan berat badan
  • mengekalkan berat badan ideal
  • proses detoks (membuang toksin dalam badan)
  • mencantikkan kulit, dan pelbagai lagi manfaat lain.


Herb-Lax™ Shaklee hanya berharga RM52.50 (120 biji).

Berminat nak dapatkan Herb-Lax™? Ayuh hubungi saya.


JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

27 March 2016

Alfalfa Complex Berfungsi Untuk Merawat Jerawat (4 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Jika anda mencari vitamin untuk menghilangkan masalah jerawat, saya selalu mengesyorkan customer untuk mengambil Alfalfa Complex. Klik link JERAWAT untuk lebih banyak rahsia mudah bebas jerawat beserta testimonial pengguna.

Hari ini saya ingin berkongsi bagaimana Alfalfa Complex membantu menghilangkan jerawat. Mesti baca sampai habis tau. Ilmu berguna sangat-sangat terutamanya bagi anda yang mengalami masalah jerawat kronik. Jangan salah pilih produk. Kesan cepat, tapi merana lama sebab kandungan tak bagus.

Alfalfa bagus untuk atasi jerawat

Tumbuh-tumbuhan dan herba memang menjadi asas kaedah untuk menghilang jerawat secara semulajadi. Antara tumbuhan yang digunakan secara turun-temurun untuk masalah jerawat ialah alfalfa atau nama santifiknya Medicago sativa. Alfalfa merupakan sumber semulajadi pelbagai vitamin termasuk vitamin A, B1,B6,C,E dan K. Daun alfalfa merupakan agen pembersihan yang berkuasa untuk membuang toksin atau kotoran daripada badan.

Terdapat kajian yang menunjukkan jus alfalfa adalah sangat berkesan untuk menghilangkan jerawat. Masa diperlukan tidak lama, mungkin dalam 3-4 minggu sebelum anda merasakan kesan posittif penggunaan alfalfa. Mengandungi pelbagai nutrisi yang diiperlukan kulit dan kandungan klorofil yang tinggi menjadikan alfalfa pengubat jerawat yang sangat luar biasa.Selain itu, alfalfa juga mempunyai fungsi anti kulat yang menjadikan kulit bersifat alkali dan membersihkan kulit. Keadaan berasid amat tidak sesuai dengan badan. 

Biji alfalfa dikatakan boleh membersihkan darah daripada toksin dan kotoran seterusnya memastikan kulit berseri-seri dan bebas daripada jerawat. Mengamalkan alfalfa juga menjaga organ dalaman dan membuang bahan-bahan yang tidak diperlukan oleh badan. Mungkin akan mengambil masa, namun fungsi hati, buah pinggang dan kulit akan menjadi lebih baik dengan bantuan alfalfa untuk membuang kesemua toksin ini. Akhirnya tiada lagi masalah-masalah kulit seperti eczema dan jerawat yang biasanya disebabkan oleh kotoran berlebihan dalam darah.

Selain untuk makan, alfalfa boleh dijadikan serbuk dan dijadikan mask untuk tujuan yang sama dan sangat berkesan untuk orang yang mempunyai masalah jerawat.

Alfalfa sebagai masker

Masker dan scrub alfalfa baik untuk kulit sebab seperti yang kita tahu alfalfa merupakan "Raja Segala Tumbuhan" yang mempunyai 1001 khasiat .

Masker dan scrub alfalfa dapat memudarkan parut jerawat, membuang sel-sel kulit mati, menjadikan kulit lebih halus, lembut, dan licin dan lain-lain. Okey jom kita tengok macam mana nak buat masker dan scrub dengan Alfalfa Complex Shaklee ni.
  1. Ambil tiga biji alfalfa dan hancurkan. Boleh hancurkan dengan belakang sudu atau lesung bersih
  2. Masukkan sedikit air untuk dijadikan pes (jangan terlalu cair, jangan terlalu pekat)
  3. Cuci muka terlebih dan ratakan pes alfalfa tadi pada muka
  4. Biarkan sedikit kering dan boleh gosok secara lembut iaitu jadikan ia sebagai scrub. Kalau tak nak buat scrub, just nak buat masker je pun takpe. Boleh la biarkan alfalfa tadi kat muka sampai betul betul kering
  5. Bilas muka dengan menggunakan air sehingga bersih.
Apa kata pengguna?

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3


Testimoni 4



Berminat nak dapatkan produk untuk licinkan kulit muka anda? Jom bebas jerawat! Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

26 March 2016

Cara Mudah Atasi Jerawat Kronik (14 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Masa zaman belajar dulu, saya antara mereka yang mempunyai masalah jerawat kronik.
  • Jerawat baru sentiasa tumbuh
  • Parut semakin banyak
  • Muka kemerahan
  • Muka sensitif
  • Makan kena memilih
Alhamdulillah sejak mengamalkan vitamin Shaklee, saya bebas daripada masalah jerawat. Rasa macam ajaib sangat-sangat! Maka hari ini saya ingin kongsikan tentang cara mengatasi masalah jerawat kronik beserta pengalaman pengguna Shaklee lain yang telah berpuas hati!

Apa Shaklee boleh bantu?

Terdapat banyak pilihan vitamin daripada Shaklee yang boleh membantu mengatasi masalah jerawat. Jika anda perlukan konsultasi vitamin yang sesuai dengan keadaan jerawat dan bajet anda, jangan segan silu untuk WhatsApp saya ye?

Berikut merupakan vitamin Shaklee yang sesuai untuk masalah jerawat kronik:
  • GLA Complex - GLA Complex membantu mengekalkan kestabilan bendalir semulajadi dan mencegah kehilangannya dari badan. GLA Complex juga berperanan memastikan kulit sentiasa lembap dan berfungsi memperbaiki sempadan bendalir kulit. Memandangkan ia juga berperanan mengawal dan mengatur semula hormon tubuh, GLA Complex mampu merencat hormon pada kulit yang boleh menyebabkan jerawat. Antara tanda hormon tidak stabil ialah kemunculan jerawat yang banyak terutama semasa kedatangan haid.
  • SR Vita-C Plus - Vitamin C membantu mengatasi kulit jerawat dengan 2 cara iaitu bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Sebagai antioksida, Vitamin C akan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit. Disebabkan kulit terdedah kepada pencemaran, toksin dan juga bertindak sebagai pintu keluar bagi toksin, maka ianya perlulah dilindungi secara konsisten.
    Radikal bebas yang meningkat di kawasan kulit akan meningkatkan pengeluaran sebum dan akhirnya jerawat terjadi.
  • ESP - ESP adalah sumber protin, diperlukan untuk menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. ESP diperlukan untuk merawat kulit yg rosak akibat dari jerawat
  • Collagen PowderCollagen Powder Shaklee adalah suplemen collagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Collagen Shaklee bermolekul sangat ringan, kira-kira 1,000 Dalton, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
  • B-Complex - penyebab jerawat adalah kurang B6. B-Complex lengkap dengan kesemua 8 vitamin B yang diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut. Ia juga bagus bagi penghidap jerawat kronik kerana B-Complex mampu mencegah stress.
  • Vita-E Complex vitamin E melambatkan proses penuaan (vitamin awet muda), mengurangkan parut, mengatasi masalah whitehead dan blackhead yang menjadi punca jerawat, mencegah segala pertumbuhan abnormal sel, mempercepat proses baik luka (jerawat) dan membantu pengaliran darah dengan lebih lancar.
  • Alfalfa Complex - Bertindak sebagai agen detoks semulajadi. Membuang segala toksin dari badan. Jerawat berlaku disebabkan kehadiran toksin dalam badan. Membantu meneutralkan asid dalam badan dan meningkatkan sistem pertahanan tubuh bagi mengelak pertumbuhan jerawat berulang.
Banyaknya?! Ingat! Anda tak perlukan semua vitamin ini serentak. Boleh WhatsApp (+6018 270 4872) saya untuk bantuan pemilihan vitamin yang sesuai dengan keadaan anda. Jom baca dulu testimoni pengguna yang bebas jerawat selepas mengamalkan vitamin Shaklee.
Apa kata pengguna?

Testimoni 1


Testimoni 2



Testimoni 3



Testimoni 4



Testimoni 5



Testimoni 6



Testimoni 7



Testimoni 8



Testimoni 9



Testimoni 10



Testimoni 11



Testimoni 12



Testimoni 13



Testimoni 14



Berminat nak dapatkan produk untuk licinkan kulit muka anda?Jom bebas jerawat! Ayuh hubungi saya.
JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

25 March 2016

Cara Mudah Hilangkan Blackhead dan Whitehead (7 Testimonial)

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Masalah yang rasanya semua wanita alami. Malahan ada yang sanggup menghabiskan ratusan ringgit untuk masalah ini. Petua saya tanpa hitehead dan blackhead adalah mudah! Saya hanya perlu menelan 1 kapsul Vita-E Complex Shaklee dengan KONSISTEN. Sebelum itu, jom kita tengok apa tu sebenarnya "BLACKHEAD" dan "WHITEHEAD"
  


BLACKHEAD
  • Merupakan kumpulan sebum yang tampak seperti pori-pori terbuka yang membesar dan menghitam pada permukaan wajah dan mudah dikeluarkan. Nama dalam perubatan adalah Open Comedo
  • Merupakan lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul akibat daripada kumpulan whitehead yang tidak dibersihkan.
  • Sel kulit menjadi mati disebabkan pori-pori kulit berminyak menjadi semakin besar dan kasar. 
  • Apabila pori-pori terhalang sepenuhnya maka terjadilah JERAWAT!. BLACKHEAD akan menyebabkan JERAWAT!

WHITEHEAD
  • Istilah perubatan Closed Comedo 
  • Merupakan gumpalan sebum yang terjadi di bawah permukaan kulit wajah yang tersumbat dengan kotoran dan lemak. 
  • Permukaanya tertutup sehingga sulit dikeluarkan. Biasanya, muncul di area T (dahi, hidung, dan dagu), juga di bawah mata dan pipi. 
  • Ianya tampak putih kekuningan seperti benjolan kecil-kecil di bawah kulit. 
  • Elakkan menghilangkannya dengan cara memicitnya. Ia akan merangsangnya menjadi jerawat bernanah yang akan merosakkan wajah, sehingga menyebabkan infection. 
  • WHITEHEAD boleh hilang dengan cara scrub yang betul.
Apa Shaklee boleh bantu?

1. Menggunakan pencuci muka yang bagus dan sesuai

Rangkaian pencuci muka daripada Shaklee:

  • NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Enfuselle Purifying Cleansing Gel
  • NutriWhite Gentle Action Make Up Remover

Pencuci muka yang bagus penting untuk membersih dan menanggalkan kotoran, sel-sel kulit mati serta mencegah liang-liang pori tersumbat yang boleh mengakibatkan terjadinya blackhead, whitehead dan jerawat.

2. Mengambil vitamin/supplements

Pengambilan vitamin secara konsisten membantu mengekalkan kesihatan kulit, menstabilkan hormon, mengawal penghasilan sebum/minyak berlebihan, membaiki struktur kulit, membina sel kulit yang sihat serta menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit.

Antara cadangan vitamin yang membantu:

Apa kata pengguna?

Testimonial 1 : Lelaki ambil 4 vitamin serentak! Hasil? Tiada jerawat, liang semakin kecil, tak berminyak



Testimonial 2 : Liang pori di hidung mengecil dan whitehead kurang!
 


Testimonial 3 : Dua minggu ambil Vita-E Complex; muka bersih berseri!



Testimonial 4 : Sebulan ambil Vita-E Complex dan SR Vita-C Plus; pori mengecil, kulit halus, whitehead hilang



Testimonial 5 : Whitehead hilang dengan NutriWhite!



Testimonial 6 : Kulit makin glowing, blackhead hilang dan mata panda tiada!



Testimonial 7 : Collagen Powder buat kulit jadi licin, liang mengecil!


InsyaALLAH. Penggunaan yang KONSISTEN akan membuahkan hasil yang menakjubkan. Tips untuk kekalkan awek muda bebas dari masalah "BLACKHEAD" dan "WHITEHEAD"

Amaran!
  • pastikan pengambilan air putih mencukupi. (2-3 liter sehari)
  • cuci muka sekurang-kurangnya 2x sehari
  • tidur yang mencukupi. Paling elok adalah 6-8 jam
  • jaga pemakanan; makan makanan yang mencantikkan kulit seperti sayur-sayuran dan buah-buahan
  • lakukan riadah yang membantu mengeluarkan peluh.
  • kawal makanan berlemak dan tinggi kolestrol.
Berminat nak dapatkan produk untuk hilangkan masalah whitehead dan blackhead? Ayuh hubungi saya.

JAMINAN KAMI


Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk ketahui Promosi Bulan Ini, klik pada link.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci