16 September 2017

Produk Resveratrol Terbaik Di Dunia

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai rupanya yang cari supplement yang kaya dengan resveratrol. Jadi, hari ini Cikgu Ije kongsikan produk resveratrol yang terbaik untuk kesihatan anda. 


Berlambak produk yang ada RESVERATROL di pasaran. Tapi korang takkan jumpa produk sama dengan Vivix Shaklee. Kenapa? Sebab Vivix telah dipatenkan. 


Apa itu paten?

Paten ni maksudnya orang lain tidak boleh atau tidak dibenarkan menirunya. Tau tak nak dapat 1 paten pun punyalah jenuh. Bukan boleh buat camtu ja. Tapi Vivix Shaklee dapat 5 hak paten! Woww patutlah nilai resveratrol dalam Vivix sangat berkualiti. 

Terbukti bahawa Vivix Shaklee adalah suplemen yang terbaik dihasilkan dari kajian oleh para saintis Shaklee


 5 hak paten yang diwakili oleh Vivix Shaklee

Jom kita tengok apakah 5 hak paten yang diwakili oleh Vivix Shaklee

1. Shaklee telah mempatenkan hak ke atas 4 tumbuhan hebat iaitu

ANGGUR MUSKAT
BRITISH ELDERBERI
JAPANEESE KNOTWEED
LOBOK UNGU

Ini adalah ramuan yang terdapat dalam Vivix Shaklee. Semuanya tinggi kandungan resveratrol dan polifenol. Jika anda mencari suplemen dengan manfaat resveratrol, Vivix lah jawapan terbaik! 

2. Vivix merupakan gabungan resveratrol dan 15 polifenol

Resveratrol ada sejenis anti oksidan. Tapi lagi power berbanding anti oksidan yg terdapat dalam Vitamin C, A dan E.

Dan terdapat 2500 jurnal saintifik yang menunjukkan bahawa resveratrol membantu untuk melindungi DNA daripada dirosakkan oleh radikal bebas.


Boleh dikatakan takkan jumpa produk anti penuaan yang sehebat Vivix Shaklee.

3. Cold Filling Extraction Process

Ada banyak jenis proses untuk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.
Cold extraction bermakna buah-buah yang digunakan dalam Vivix Shaklee ditekan untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.
Ada proses yang menggunakan air panas atau suhu panas, tetapi proses begini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.
Kualiti dan kuantiti, sudah tentu anda yang bijak akan memilih kualiti berbanding kuantiti.
Justeru, Shaklee telah mempatenkan proses ‘cold filling extraction‘ ini eksklusif untuk Vivix Shaklee.

4. Vivix 10x lebih berkuasa

Dek kerana Vivix adalah super antioksidan, ia dipatenkan juga sebagai cecair yang mengandungi antioksidan resveratrol dan polifenol yang tinggi hingga 10 kali ganda lebih berkuasa.
Tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa 10 kali ganda antioksidan kecuali Vivix.
Sungguh hebat anggur muskat ini ya.

5. Kandungan asas ialah Anggur Muskat/Muscadine

Sedapnya anggur, berkhasiatnya anggur tidak dinafikan lagi. Namun anggur yang sejenis ni memang alah membeli menang memakai kebaikannya.
Hebatnya anggur muskat ni adalah kerana ia mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dan dikawasan yang agak lembab.
Anggur muskat mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan. Subhanallah, hebatnya ciptaan Allah.
 Ternyata Vivix adalah supplement kesihatan yang hebat untuk diamalkan setiap hari.
Tahu tak nak dapatkan 1 paten pun bukan ya mudah, namun Vivix memiliki 5 paten setakat hari ini. Ternyata Vivix adalah supplemen terbaik yang dihasilkan dari kajian oleh para saintis Shaklee dan diperakui oleh jutaan peminatnya.
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

14 September 2017

4 Sebab Produk Shaklee Terbukti Berkesan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsi sikit tentang keistimewaan Shaklee. 

  • Selamat
  • Terbukti
  • Berkesan

Cikgu Ije fokus kepada TERBUKTIPara saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.




Shaklee terus menerajui dengan Inovasi Produk Hebat


Di Shaklee, inovasi tidak pernah terhenti. Sejak kami memikul tanggungjawab dan dedikasi untuk melaksanakan legasi dan warisan inovasi Dr. Shaklee bagi membantu orang ramai menjalani kehidupan yang lebih baik, kami sentiasa mencari peluang dari sains dan alam semula jadi untuk mendapatkan penyelesaian baharu demi kehidupan yang lebih baik.
Dr. Forrest C. Shaklee Global Innovation Center memiliki peralatan saintifik yang moden dan termaju untuk memastikan produk Shaklee memenuhi dan melangkaui standard tertinggi industri untuk ketulenan dan keselamatan produk. Semua produk dalam portfolio Shaklee akan dibangunkan dan diuji di dalam kemudahan ini menggunakan fungsi R&D, termasuk penyelidikan pemakanan dan nutrisi, pembangunan bahan dan ramuan, pembangunan produk/proses, jaminan kualiti, dan kawalan kualiti. Dengan adanya kemudahan ini, Shaklee kini mempunyai lebih daripada 60 ahli sains yang berpusat di perbandaran Pleasanton.


Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

10 September 2017

3 Cara Atasi Diabetis Melitus (DM) Dengan Berkesan

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Hari ini Cikgu Ije ingin berkongsi ilmu yang saya perolehi daripada KELAS ONLINE VIVIX dengan tajuk best iaitu VIVIX DAN DIABETES yang diajar oleh Dr Adilah, Founder of HBT pada 6 Mac 2017. Dah lama kelas ni, tapi Cikgu Ije rajin buat revision, maka Cikgu Ije rasa patut kongsi ilmu asas DM dengan korang semua hari ni. Semoga bermanfaat. 


Sebelum tu, jom kita bertaaruf dengan doktor hebat iaitu Dr Adilah. Beliau merupakan ibu kepada 1 pasang cahaya mata dan kini bertugas di Hospital Segamat dan bakal berpindah kembali ke tanah jajahan Selangor.


OK apa-apa pun beliau suka tekankan bahawa pencegahan itu lebih baik. Bagi beliau, itulah fungsi supplement.

Apa itu diabetes atau kencing manis?

Jom kita berkenalan dengan diabetes atau kencing manis yang langsung tak manis. Hehe. 



Penyakit kencing manis ni bukan lagi luar biasa tapi dah biasa di kalangan rakyat Malaysia



Sebenarnya diabetes terbahagi kepada dua tetapi hari ini kita akan explain diabates melitus (DM) type 2 sahaja.

DM ni adalah metabolic syndrome disebabkan samada kekurangan insulin atau insulin tidak berfungsi dengan baik.

Apa tugas insulin?


Bila gula dalam badan tinggi dan insulin keluar, insulin ni akan suruh 'cell' ambil gula ni untuk diproses jadi tenaga

Gula kita sangat perlukan insulin untuk menjadi tenaga.

Katakanlah insulin tak dapat berfungsi, gula dalam darah akan tinggi dan bahan untuk penghasilan tenaga bukan lagi daripada gula (carbohydrate) tetapi lemak

Bahan buangan daripada penghasilan bukan carbohydarte membahaykan badan

Faham? Mudahnya begini...


Badan kita hasilkan tenaga untuk hidup dengan cara insulin arahankan sel ambil gula (carbohydrate) untuk diproses. Katakan insulin takde. Macam mana sel nak dapatkan tenaga? Jadi badan akan guna bahan selain carbohydrate untuk hasilkn tenaga. Contoh bahan lain tu ialah lemak. Bila kita hasilkan tenaga daripada bukan carbohydrate ia akan menghasilkan waste product yang tak bagus untuk badan.

Organ yang hasilkan insulin ni namanya pancreas. Kalau kita ni kerja asyik makan benda manis sahaja, kuat makan, pantang makan; lama-lama pancreas pun boleh penat

Biological stress antaranya pemakanan tak sihat. Bila kita makan banyak, pancreas penat dan dia mogok tak nak bagi insulin dah (saya guna bahasa mudah ni. Biar mudah faham. Dalam exam guna bahasa mogok ni kena ketuk dengan prof. Hehe)

Lagi satu sebab gula tinggi dalam darah adalah apabila insulin tidak dapat berfungsi dengan baik.


Faktor DM

Insulin tak dapat berfungsi dengan baik mungkin disebabkan genetik atau gaya hidup tak sihat. Lebihan lemak menyumbang kepada keadaan ini. Proses penuaan pun sama. Faktor DM adalah:

  • keturunan (kalau jaga makan,insyaAllah terkawal)
  • darah tinggi 
  • kolesterol tinggi
  • obesiti 
  • perempuan ada PCOS (polycystic ovary syndrome)
  • sedenteri life (kurang senaman)


DM  memberi effect kepada satu badan. Komplikasi adalah seperti dalam grafik.


Pernah dengarkan pesakit dm ni luka susah baik? Inilah antara komplikasinya yang kita panggil diabetic foot ulcer.

Bagaimana Vivix bantu pesakit diabetes?

4 mekanisma utama Vivix berfungsi:

🍷 Melindungi dan membaiki cellular DNA
🍷 Pengawal genetik
🍷 Perbaiki tenaga cell
🍷 Melambatkan pebentukan AGE (Advanced Glycation End products) proteins

Ini memastikan semua sel dan organ berfungsi dengan baik. Apa pun penyakit, mekanisma ini penting terutama sebagai langkah pencegahan.


Vivix membantu dalam isu diabetes kerana:

🌸 Mengawal paras gula dalam badan
🌸 Meningkatkan sensitiviti insulin (insulin ni dia akan bergabung dengan antena dekat sel, barulah sel akan tahu "oh aku kena ambil gula untuk proses". Kalau sensitiviti rendah, insulin bergabung pun sel masih tak nak proses gula tu. Bila sensitiviti rendah, pancreas kena hasilkan banyak insulin sampai sel tu proses. Lama kelamaan, pancreas pun penat. Lagi memburukkan keadaan)
🌸Mengurangkan insulin resistant (insulin resistent saya sebut tadi insulin yang tak dapat berfungsi dengan baik. Insulin ada tapi tak berfungsi)

Jadi sel yang sihat sepatutnya mampu berfungsi dengan baik. DNA yang normal sepatutnya memberi signal yang baik. Sebab itu Vivix memberi kesan 3 yang atas itu

Tapi semua kena faham bahawa Vivix adalah supplement bukan ubat tapi ia membantu meningkatkan kesan ubat

Klik 
KELAS ONLINE VIVIX untuk lebih banyak perkongsian kelas online berkaitan Vivix dan masalah kesihatan lain. 


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE


Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.


Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

08 September 2017

Beli Produk Shaklee Di Lazada? :Tak Berbaloi!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ini Cikgu Ije kongsikan pengalaman mereka yang telah membeli Shaklee dengan e-dagang seperti Lazada, 11streets, Mudah.My dan seangkatan dengannya. 


Contoh e-dagang

Masalah 1: Vitamin takde efek

Masalah mula timbul apabila mereka menghubungi Cikgu Ije. Bukan kedekut ilmu, tapi konsultasi vitamin harus dimulakan dari awal. Kalau beli di e-dagang, memang takde konsultasi. Penting ke? Sangat!

Sebagai contoh anda mencari vitamin untuk kesihatan jantung ayah anda. Cikgu Ije sebagai pengedar Shaklee harus tahu jika ayah anda ada mengambil ubat cair darah seperti warfarin, plavix, heparin, glyprin, clopidogrel sebab ada vitamin yang tak sesuai di ambil bersama ubat dari hospital. Kalau takde efek takpe la jugak. Ni kalau dapat efek teruk, naya oi. 

Lagi satu beriya beli vitamin untuk parut, sekali beli Vita-E Complex kat e-dagang sebab murah. Tau ke vitamin E tu tak digalakkan untuk mereka yang kulit berminyak. Nanti makin banyak jerawat. Bertambah parut!

Masalah 2: Tak tahu cara makan yang betul

Cikgu Ije boleh bantu berikan cadangan cara pengambilan yang betul. Namun begitu, Cikgu Ije sendiri mempunyai customers yang ramai. Cikgu Ije harus memberi lebih perhatian kepada mereka. Ini kerana ia adalah tanggungjawab pengedar Shaklee yang menjual produk tersebut untuk membantu pengguna. 

Kalau beli dengan e-dagang, anda tak tahu bagaimana nak hubungi pengedar tersebut. Sudahnya, anda tak dapat cara makan yang betul dan membazir duit. Cara makan salah, takde kesan kepada kesihatan. Kesian...

Masalah 3: Produk dah nak expired

Kebanyakan pengedar yang mengiklan produk Shaklee di e-dagang bertujuan untuk habiskan stok di tangan mereka. Sebab tu anda perlu beli dengan pengedar yang sah dengan mendapatkan konsultasi supaya anda boleh tahu bila tarikh luput sesuatu produk. Juga, jika anda terima produk yang dah nak expired, anda boleh hubungi pengedar untuk tukar. 

Kalau beli di e-commerce, masuk tong sampah dan duit melayang. Sebab tak boleh nak hubungi pengedar tersebut.

Masalah 4: Ketulenan produk diragui


Kalau stok lama, packaging tak sama. Sebab kadang Shaklee ada ganti label pada botol sesuai dengan peningkatan kualiti. Banyak keraguan yang boleh timbul. Atau pengedar di e-dagang buat packaging sendiri, isi dalam belum tentu vitamin original Shaklee. Haru. Kalau beli melalui pengedar sah, ada nombor batch pada setiap botol vitamin, boleh cek ketulenan. Baru puas hati. Kan?

Masalah 5: Parcel tak sampai


Nak contact siapa? Kalau parcel tak tiba di alamat? Nak hubungi pengedar pun, korang tak kenal. Sebab tu kalau beli dengan pengedar sah, kami boleh trace parcel tersebut. Lagi best, kalau parcel hilang dari radar atau vitamin rosak (contoh botol pecah semasa penghantaran), Shaklee akan ganti. Best!




Kesimpulan

Cikgu Ije lebih suka membuat pesanan customer di atas talian www.shaklee2u.com.my (untuk ahli Shaklee) atau belian menerusi e-sell (untuk bukan ahli). Ini kerana stok yang diterima dijamin belum tiba tarikh luput dan ia adalah stok terbaru.

Bayar lebih sikit tapi dapat vitamin yang lama lagi nak expired, dapat konsultasi untuk tahu vitamin apa yang sesuai dibeli dan cara makan yang betul lagi bagus. Berbaloi bayar mahal sikit untuk kos pos dan harga konsultasi. Kita pun happy, kan? 

Demi nak jaga kesihatan dan keselamatan, baik beli dengan pengedar sah seperti Cikgu Ije. Kalau nak harga murah, boleh jadi ahli. Make it easy.
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci