07 July 2017

Alhambra dUCk Percuma Untuk Anda

Assalamualaikum dan salam sejahtera! Siang tadi, leader Cikgu Ije iaitu Master Cip umumkan berita best. 

Dengan hanya syarat mudah, kami berpeluang dapat shawl famous idaman semua iaitu Limited Addition Alhambra dUCk! Harga sehelai RM300 insyaAllah boleh beli tapi kalau ada yang nak bagi PERCUMA, takkan nak tolak. Betul tak?


Ini yang Cikgu Ije suka bila join team bisnes Shaklee RYG. Dah la ilmu bisnes diberi percuma setiap masa. Teammates pulak sporting habis. Saling menyokong antara kami semua. 

Leader takyah cerita. Memang cool! Bila bisnes ada 2 kriteria ni; teammates dan leader best! Cikgu Ije rasa happy sangat. Ada persaingan sihat dan boleh berkongsi ilmu. 


Nak daftar jadi ahli Shaklee, memang ramai pengedar Shaklee. Tapi kriteria paling utama ialah kita nak sokongan berterusan. Macam Cikgu Ije ada group #D2DTeam (Dare To Dream Team) yang bernaung di bawah RYG, memang meletop! Team best, bonus gemook! Macam ni lah kita boleh maju dalam bisnes. Joommmm dapatkan Alhambra dUCk percuma pada Julai 2017 ini. Hanya perlu daftar jadi ahli dan penuhi syarat mudah!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: