01 July 2017

Promosi Hebat Shaklee Julai 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari dah 1 Julai. Cikgu Ije rasa macam baru je sambut tahun baru 2017. Pantas betul masa berlalu. Walaupun masih dalam mood raya, Cikgu Ije nak kongsi promosi menarik yang ditawarkan kepada semua! Jom kita tengok satu persatu.
Promosi 1


Belian SET DETOX SHAKLEE yang mengandungi 5 vitamin lengkap untuk proses nyahtoksin tubuh, dan dapat membuat belian atas belian Salad-To-Go Container pada harga RM19.93 sahaja. Harga asal ialah 39.90. Jimat 50%!

Apa yang menarik dengan bekas Salad-To-Go Container ini?
  • 4 pilihan warna menarik (ungu, hijau, merah jambu, biru)
  • Ruangan khas untuk sos salad
  • Ruangan berasing untuk asingkan makanan
  • Klip yang mudah digunakan
  • Kapasiti 1.1 liter
  • Disediakan sudu dan garfu 
  • Boleh dijadikan mangkuk tingkat
Ketahui info menarik tentang DETOKS!

Promosi 2

Kumpul coasters (alas gelas berais) eksklusif Shaklee dengan belian 100uv mana-mana produk Shaklee. Belian 100uv (lebih kurang RM500) dan anda layak membuat belian atas belian 2 coasters bernilai RM20 dengan harga lebih jimat. Hanya RM9.96 sahaja!  Variasi 3 set (1 set mengandung 2 alas) dengan corak menarik! Jom kumpul!

Promosi 3


Cooler bag merah menawan bakal menjadi milik anda!
  • Boleh memuatkan 6-8 botol Vivix
  • Boleh digunakan untuk bawa bekalan ke tempat kerja / sekolah anak
  • Mudah digunakan untuk perjalanan jauh. Boleh menyimpan makanan/minuman panas atau sejuk
  • Ruangan penyimpanan sudu
  • Sudu khas disediakan
Best! Harga asal ialah RM60. Tapi dengan belian mana-mana 3 set dibawah, anda layak membeli beg ini dengan harga RM29.89 sahaja! 
  • Energy For Life Set (2 botol Vivix)
  • Men's Vital Health Set (SR Vita-C Plus, B-Complex, Vita-Lea, ESP, OmegaGuard, Vita-E Complex, Vivix)
  • Amazing Golden Set For Him (OsteMatrix, SR Vita-C Plus, B-Complex, Vita-Lea, ESP, OmegaGuard, Vita-E Complex, Vivix)
Promosi 4


Wow tumbler biru lawa bakal jadi milik anda! Reach For The Stars Tumbler ini boleh menjadi milik anda dengan belian VITALITY SET pada harga RM23.32 (Harga asal ialah RM80)

Empat promosi best untuk Julai! Cikgu Ije dah tak sabar nak gembirakan hati semua customers VitaminSuci dengan promosi hebat ini. Jommmm gais!

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi saya di talian WhatsApp / Telegram +6018 270 4872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian melalui saya
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada saya. Hubungi saya untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +6018 270 4872 
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: