27 August 2017

Postnatal Set : 7 Vitamin Hebat Untuk Ibu Berpantang Dan Selepas Bersalin

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Korang sihat hari ni? Cikgu Ije nak kongsi info best tentang vitamin yang boleh di ambil selepas bersalin. 3 kali bersalin, hanya 2 kali Cikgu Ije betul-betul ambil set ni. Untuk bersalin kali pertama, Cikgu Ije mula ambil set ni selepas anak dah berusia 6 bulan. Lambat sikit. It's better late than never.

Sebab apa? Kalau kira pengalaman jadi ibu sejak 2011, dah 6 tahun Cikgu Ije ada pengalaman membesarkan anak. Sekarang anak dah 3 orang. Sungguh, vitamin postnatal (untuk selepas bersalin) sangat best!

Bagus untuk dalam pantang, sepanjang penyusuan anak dan untuk kembalikan berat badan ibu. Anak tak effect jadi kurus pun. Alhamdulillah dengan set ni juga Cikgu Ije berjaya susukan anak sehingga mereka 2 tahun dan berat maintain 46-48kg dengan ketinggian 156cm. 


Apa vitamin yang ada dalam set ini?



Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan 7 vitamin penting Shaklee
  • ESP Soy Protein Isolate Powder
  • Vita-Lea®
  • OmegaGuard™ 
  • Sustained Release Vita-C PlusTM. 
  • B-Complex
  • OsteMatrix
  • Alfalfa Complex
Dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan, pek nutrisi penting ini membantu tubuh anda mendapat nutrisi asas berkhasiat yang ia perlukan untuk menyokong kesihatan yang optimum.



Apakah fungsi setiap vitamin dalam set ini?
  • SR Vita-C Plus - Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.* (MAL13085068NC)
  • OmegaGuard membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.* (MAL12015013NC)
  • Vita-Lea memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.* (MAL07081506XC)
  • B-Complex - Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.* (MAL12035068NCZ)
  • OsteMatrix - Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembinatulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.* (MAL07081510XC)
  • Alfalfa Complex - Kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan ibu-ibu yang menyusukan anak.* (MAL10053686XC)
KKLIU 0593/2017
*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Ini adalah iklan produk suplemen.
  • ESP ialah makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.

* Sila rujuk kepada doktor anda, atau bidan, sebelum menggunakan sebarang suplemen semasa hamil atau menyusukan bayi.
* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah iklan produk suplemen.


Klik SOLUTION SETS untuk ketahui 15 pilihan set vitamin dengan pelbagai keperluan kehidupan dirumus khas oleh pakar pemakanan dan nutrisi Shaklee.

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

0 comments: