04 September 2017

Pengalaman Pengguna Vitamin Kesuburan Shaklee Tahun 1991

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah dan syukur kerana hari ini Cikgu Ije masih dapat berkongsi lagi dengan korang. Excited sikit nak kongsi cerita best hari ni. Iaitu pengalaman yang dilalui oleh Master Hj. Roslan dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Jom kita baca sama-sama cerita beliau.

Set subur yang menakjubkan
Cerita ini dikongsikan pada 18/8/2015
Tahun 1982 saya berkahwin dengan Hajjah Zaradah di Adelaide Australia. Selepas balik haji pada tahun 1988, beliau izinkan saya untuk nikah lagi demi dapatkan zuriat. Saya nikah dengan Hajjah Faezah pada tahun 1989.
Namun selepas 5 tahun dengan Hajjah Faezah, kami belum dikurniakan cahaya mata. Tanya apa perasaan mereka yang tak dapat anak bertahun-tahun.

Kami tahu satu product yang dpt baiki hormon dan haid wanita serta tingkatkan kesuburan iaitu GLA Complex. Tapi ia hanya boleh didapati di Singapura (harga RM100). Shaklee Malaysia belum lagi bawa masuk GLA Complex ketika itu.
Alhamdulillah dengan mengamalkan GLA Complex bersama Vita-E Complex dan Zinc Complex (tidak lagi dikeluarkan oleh Shaklee Malaysia sejak 2015) serta lain-lain produk,  kami dikurniakan seorang baby comel, Amer Roslan yang sekarang belajar di Turki setelah 12 tahun mendirikan rumah tangga. Saya juga fokus doa di akhir 10 hari Ramadhan.
Bagi orang lama, mereka akan perasan gambar produk Shaklee dalam wajah klasik di belakang Umi Faezah dan arwah Hjh Zaradah.
***Jom bantu pasangan yg ingin zuriat***
Kami ikhtiar pelbagai cara tradisional dan pakar di LPPKN termasuk Dr Hamid Arshad


Botol emas di rak itu adalah botol Shaklee. Rare betul gambar ni. Klasik sungguh. 
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: