16 September 2017

Produk Resveratrol Terbaik Di Dunia

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Ramai rupanya yang cari supplement yang kaya dengan resveratrol. Jadi, hari ini Cikgu Ije kongsikan produk resveratrol yang terbaik untuk kesihatan anda. 


Berlambak produk yang ada RESVERATROL di pasaran. Tapi korang takkan jumpa produk sama dengan Vivix Shaklee. Kenapa? Sebab Vivix telah dipatenkan. 


Apa itu paten?

Paten ni maksudnya orang lain tidak boleh atau tidak dibenarkan menirunya. Tau tak nak dapat 1 paten pun punyalah jenuh. Bukan boleh buat camtu ja. Tapi Vivix Shaklee dapat 5 hak paten! Woww patutlah nilai resveratrol dalam Vivix sangat berkualiti. 

Terbukti bahawa Vivix Shaklee adalah suplemen yang terbaik dihasilkan dari kajian oleh para saintis Shaklee


 5 hak paten yang diwakili oleh Vivix Shaklee

Jom kita tengok apakah 5 hak paten yang diwakili oleh Vivix Shaklee

1. Shaklee telah mempatenkan hak ke atas 4 tumbuhan hebat iaitu

ANGGUR MUSKAT
BRITISH ELDERBERI
JAPANEESE KNOTWEED
LOBOK UNGU

Ini adalah ramuan yang terdapat dalam Vivix Shaklee. Semuanya tinggi kandungan resveratrol dan polifenol. Jika anda mencari suplemen dengan manfaat resveratrol, Vivix lah jawapan terbaik! 

2. Vivix merupakan gabungan resveratrol dan 15 polifenol

Resveratrol ada sejenis anti oksidan. Tapi lagi power berbanding anti oksidan yg terdapat dalam Vitamin C, A dan E.

Dan terdapat 2500 jurnal saintifik yang menunjukkan bahawa resveratrol membantu untuk melindungi DNA daripada dirosakkan oleh radikal bebas.


Boleh dikatakan takkan jumpa produk anti penuaan yang sehebat Vivix Shaklee.

3. Cold Filling Extraction Process

Ada banyak jenis proses untuk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.
Cold extraction bermakna buah-buah yang digunakan dalam Vivix Shaklee ditekan untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.
Ada proses yang menggunakan air panas atau suhu panas, tetapi proses begini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.
Kualiti dan kuantiti, sudah tentu anda yang bijak akan memilih kualiti berbanding kuantiti.
Justeru, Shaklee telah mempatenkan proses ‘cold filling extraction‘ ini eksklusif untuk Vivix Shaklee.

4. Vivix 10x lebih berkuasa

Dek kerana Vivix adalah super antioksidan, ia dipatenkan juga sebagai cecair yang mengandungi antioksidan resveratrol dan polifenol yang tinggi hingga 10 kali ganda lebih berkuasa.
Tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa 10 kali ganda antioksidan kecuali Vivix.
Sungguh hebat anggur muskat ini ya.

5. Kandungan asas ialah Anggur Muskat/Muscadine

Sedapnya anggur, berkhasiatnya anggur tidak dinafikan lagi. Namun anggur yang sejenis ni memang alah membeli menang memakai kebaikannya.
Hebatnya anggur muskat ni adalah kerana ia mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dan dikawasan yang agak lembab.
Anggur muskat mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan. Subhanallah, hebatnya ciptaan Allah.
 Ternyata Vivix adalah supplement kesihatan yang hebat untuk diamalkan setiap hari.
Tahu tak nak dapatkan 1 paten pun bukan ya mudah, namun Vivix memiliki 5 paten setakat hari ini. Ternyata Vivix adalah supplemen terbaik yang dihasilkan dari kajian oleh para saintis Shaklee dan diperakui oleh jutaan peminatnya.
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: