26 October 2017

Cara Terbaik Turunkan Bacaan Kolesterol

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan 1 testimoni daripada seorang ahli Shaklee berkenaan suami beliau yang mempunyai bacaan kolesterol tinggi. Jommmm layan! 




Berikut adalah testimoni penuh yang dikongsikan di Facebook beliau. Jom baca sampai habis. Berbaloi untuk nyah kolesterol jahat dari tubuh. 

BACAAN CHOLESTEROL TINGGI 😱

Sebulan yang lepas kat ofis my husband ada buat medical checkup. My husband pun cuba la nak check his cholesterol

Bila dapat result terkejut bukan main. Bacaan 6.2. Tinggi bukan main. Nurse pun terkejut. 

Badan kurus je, tapi cholesterol tinggi. Sedangkan bacaan normal 5.2

My husband punyalah susah hati sampai tak nak makan. Semua makanan dia yang berkhasiat semata2

Tapi cholestrol yang dah sedia ada dalam badan tu macam mana nak remove?

Kebetulan bulan tu rezeki bonus shaklee lebih sikit, so mommy beli 2 botol Omega Guard. Satu untuk mak, lagi satu untuk husband

Paksa dia telan Omega Guard everyday. Sehari 2 biji je

And after a month, pergi checkup lagi dapat bacaan cholesterol 3.8 jeeee !!!!!! 😱😱😱😱

Seronok bukan main. And until now mommy still lagi monitor husband makan ke idok Omega Guard tu. 

Kalau boleh lepas ni nak bacaan 0.00

Make sure dia akan telan Omega Guard everyday. Keep healthy dengan shaklee okay

#kisahbenarkami

Alhamdulillah. Suka Cikgu Ije nak kongsikan berita gembira ni dengan korang semua. OmegaGuard memberi sinar bahagia untuk kesihatan suami beliau  

Bagaimana OmegaGuard bantu turunkan bacaan kolesterol?


OmegaGuard Shaklee yang kaya dengan Omega-3 ni berfungsi untuk menurunkan kolesterol yang dah lama ada, yang lama betapa dalam badan kita. 

Asid lemak omega-3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee ini lah yang jadi 'hero' dalam usaha nak turunkan tahap kolesterol. Biasanya mereka yang mengalami kolesterol tinggi ni seringkali dikaitkan dengan risiko serangan jantung! 


Dengan mengamalkan Omega-3 secara konsisten di dalam diet harian kita, ia dapat mengurangkan risiko kematian mengejut secara signifikan kerana Omega-3 dapat mencegah daripada penggumpalan darah.
HDL yang meningkat di dalam darah dapat membantu membawa keluar LDL dari badan kita


Antara KEBAIKAN lain bagi OMEGA-3 (OmegaGuard) ini adalah ia dapat menurunkan kadar triglyceride dan kolesterol jahat, LDL. Ia juga dapat meningkatkan meningkatkan kolesterol baik (HDL), seterusnya menurunkan tekanan darah. Kadar triglyceride dalam darah merupakan indikator terbaik bagi mengenalpasti kesihatan jantung kita.

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: