02 October 2017

Kombinasi ESP dan Set Bajet Shaklee Yang Berbaloi

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 



Akhirnya, promosi yang dinantikan oleh semua telah muncul! Takde siapa tak suka ESP sebab ESP ni sangat sesuai untuk semua masalah kesihatan yang kita ada. Nak lagi bukti? Nahh Cikgu Ije belanja info best. Heee

Protein soya terbaik di pasaran
  • Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO (non-Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah.
  • Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.
  • Setiap 850g (satu tin ESP) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.
  • ESP dari Shaklee ini merupakan satu-satunya produk di dalam pasaran yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.
  • Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral. Sangat sesuai untuk semua peringkat umur – tua dan muda.
  • Menyediakan 14g protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk kesihatan jantung.
  • Kandungan Indeks Glisemik (GI) yang rendah iaitu 39 menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap diabetes.
  • Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2x ganda daging, 4x ganda telur, dan 12x ganda susu.
  • Ia rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia dan tidak membebankan buah pinggang.
  • Setiap hidangan ESP membekalkan 50% daripada Nilai Harian Kalsium untuk menyokong tulang yang kuat.
  • Mempunyai kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat, payudara dan menapous.
  • Mengekalkan tenaga dalam badan dan menahan rasa lapar kerana ESP membekalkan sumber tenaga berterusan ke dalam salur darah.
  • Tiada perasa, pewarna tiruan, pemanis, kafein, atau bahan tambahan selainnya.
  • ESP sesuai untuk vegetarian.
  • Ambil ESP sahaja pun hasil dah cukup baik, apatah lagi bila ditambah dengan supplemen.
Kombinasi set bajet tapi berbaloi!



ESP dan Vita-E Complex:

  •  Kandungan protein membantu pertumbuhan sel kulit baru 
  •  kulit cantik dan cerah
  •  Anti penuaan  
  •  Memudarkan parut jerawat dan luka
  •  Sesuai untuk kesuburan suami dan isteri

ESP dan OmegaGuard: 
  • Kurangkan risiko keguguran atau bayi pra-matang 
  • DHA & Omega-3 penting untuk perkembangan otak bayi.
  • Bagus diamalkan oleh ibu hamil sedari trimesteri pertama
  • Baik untuk bakar lemak dan rasa kenyang lebih lama bagi mereka yang ingin turunkan berat badan
ESP dan Lecithin:
  • Mengembalikan bentuk badan selepas bersalin/kurus 
  • Memberi rasa kenyang berpanjangan membakar lemak dalam tubuh dan pembuluh darah
ESP dan Alfalfa Complex: 
  • Payudara anjal 
  • Merangsang penghasilan susu (milk booster) 
  • Memberi tenaga kepada ibu
  • Bagus untuk dalaman wanita dan sesuai sebagai jamu moden
ESP dan GLA Complex: 
  • ikhtiar untuk hamil 
  • menstabilkan hormon 
  • mewujudkan kitaran haid yang teratur untuk memudahkan perancangan untuk hamil
ESP dan OsteMatrix:
  •  sakit kepala 
  •  kurangkan jaundis untuk bayi yang menyusu ibu 
  •  mengurangkan sembelit dan sakit belakang
ESP dan Meal Shake: 
  •  memberi rasa kenyang 
  •  kandungan protein dan vitamin lengkap untuk tubuh 
ESP dan SR Vita-C Plus: 
  •  sembuhkan luka bersalin @ pembedahan 
  •  menghilangkan kesan stretch marks 
  •  menganjalkan perut dan tubuh menggeleber selepas kehamilan'
Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  • Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  • Semulajadi
  • Berkesan
  • Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  • Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  • belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  • hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: