09 January 2018

Apa Bukti Produk Shaklee Berkesan?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Shaklee ni jenama vitamin yang tak asing lagi kat negara kita. Famous dengan keberkesanan. Selalunya customer Cikgu Ije adalah yang ada pengetahuan asas tentang Shaklee. 
Kawan saya guna, habis hilang jerawat dia. Muka flawless habis! Tu saya pun nak cuba vitamin untuk kulit. Selama ni duk dengar je. Dah nampak result depan mata, makin confiedent nak cuba!
Mak kat kampung dah takde mengadu sakit lutut. Dulu kalau call je, cerita pasal lutut dia. Nak solat payah, sekarang Alhamdulillah boleh berdiri lama. Nak rukuk dan sujud pun selesa. Kawan mak kat kampung yang nak beli ni. 

Tahukah anda? Shaklee bukan sebarang syarikat suplemen. Shaklee dah wujud selama lebih 100 tahun. Paling best sekali ialah Shaklee ada Landmark Study!

Apa itu Landmark Study?

Ia adalah kajian unggul. Maksudnya tak ada company lain yang buat kajian seperti ini. Hanya Shaklee saja yang berani ambil cabaran melaksanakan kajian untuk tentukan sama ada pengambilan Shaklee ni bagus ke tak bagus.

Dan kajian klinikal ni bukan dibuat dalam jangka masa pendek seperti clinical study yang lain. Landmark Study Shaklee dibuat dalam tempoh yang panjang. Ada sehingga 30 tahun!

Ini kerana Shaklee berpendapat bila buat kajian dalam masa pendek, result yang dapat tak konsisten. Tak tepat.

Dan satu lagi bukan saintis Shaklee yang buat kajian ni tau. Nak elak bias, jadi Shaklee lantik saintis luar yang tersohor dan ternama di California iaitu Dr Gladys Block



Dan beliau pakar dalam bidang nutritionist di mana beliau mengkaji hubungan di antara nutrionist dan penyakit

Apa kepentingan Landmark Study diadakan?

  • Banyak kajian adalah bersifat jangka pendek dan hanya bergantung kepada efek satu vitamin sahaja
  • Tetapi penyakit mengambil masa 10 hingga 30 tahun untuk wujud 
  • Ia adalah kombinasi antara nutrien dan gaya hidup yang mempengaruhi kewujudan penyakit

Apa keistimewaan Landmark Study?

Untuk membuktikan supplemen Shaklee adalah selamat.

Seramai 278 pengguna Shaklee di dalam kajian ini bukan hanya ambil 1-2 supplemen, tetapi purata 17 jenis supplemen Shaklee!



Diambil secara konsisten selama 20-43 tahun. Tiada kesan sampingan.

Malah kalau tengok pengguna tegar shaklee berisiko rendah untuk dapat penyakit-penyakit kronik seperti diabetes, kanser dll

Jadi kesimpulannya kalau nak guna sesuatu produk sila pastikan ia betul-betul selamat. Kalau setakat beli di farmasi, korang yakin ke produk yang dijual tu berkesan dan semulajadi?

Dan kalau nak beli Shaklee pastikan beli dari pengedar-pengedar yang berilmu. Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  1. Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  2. Semulajadi
  3. Berkesan
  4. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  5. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  1. belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  2. belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  3. hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment