03 January 2018

Youth Shaklee : 4 Langkah Mudah Penjagaan Wajah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Youth Skin Care mula meniti di bibir peminat rangkaian penjagaan wajah Shaklee yang popular iaitu Enfuselle dan NutriWhite. Sejak beberapa bulan selepas Shaklee telah menghentikan bekalan stok Enfuselle dan NutriWhite bagi memberi laluan kepada Youth Skin Care yang bakal berada di pasaran Malaysia pada Mac 2018!

Shaklee Corporation baru saja melancarkan Produk Skin Care terbaru YOUTH By Shaklee. Rangkaian Penjagaan Kulit Muka Shaklee YOUTH ini merupakan 100% semulajadi (natural) dan dijamin BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury.Rangkaian Penjagaan Wajah Semulajadi dan Selamat

Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. Rangkaian YOUTH menggantikan NUTRIWHITE dan ENFUSELLE.

youth shaklee skincare vitaminsuci

4 Langkah Untuk Youth Skin Care By Shaklee

Regimen penjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas:

Langkah pertama : Membersih dengan Youth Luminous Gel Oil Cleanser


Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan Youth Perfecting Skin Toner


Langkah ketiga : Memulih dan memperbaiki kulit dengan Youth Activating SerumLangkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan Youth Age Defense Moisturizer (siang) dan Youth Advanced Renewal Whitening Cream (malam)Penjagaan extra dan istimewa

Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan Youth Radiance C + ESerta penggunaan Youth BB Cream untuk membetulkan, menghidrat, menyuburkan dan melindungi.  


Youth Skin Care Pilihan Terbaik

SKINCARE YOUTH diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Selain itu ia turut diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif.

Sayangnya YOUTH SKIN CARE ni belum lagi ada di Malaysia. Anda yang berminat untuk mendapat maklumat tentang YOUTH di Malaysia boleh klik link ini (Saya Berminat Dengan Youth Shaklee) untuk Cikgu Ije update anda dengan maklumat paling terkini tentang YOUTH. Pastikan anda adalah orang terawal mendapat maklumat tentang skin care hebat ini.

Klik Youth untuk info dan testimoni best tentang Youth Skin Care By Shaklee.


JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan produk dan suplemen semulajadi dan memegang piagam
  1. Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
  2. Semulajadi
  3. Berkesan
  4. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.
  5. Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.
MENGAPA SAYA?

Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.
PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.
PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE

Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
  1. belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
  2. belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
  3. hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian
Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 

Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?

Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: