26 February 2018

Bagaimana Collagen Powder Shaklee Atasi Payudara Kendur Dan Kecil?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Masalah payudara kendur tak hanya di alami oleh wanita berkahwin, warga emas tapi anak dara pun ada masalah ni. Nutrient dalam badan yang tak cukup menyebabkan struktur badan jadi tak stabil. Hari ni Cikgu Ije nak berkongsi info tentang masalah senyap ini.

Kenapa senyap? Tak ramai yang terbuka untuk mengaku masalah payudara kendur (sagging breasts) sebab boleh cover dengan bra. Selamanya nak menipu diri sendiri? Rugi. Baik bertindak sekarang. 


Apa penyebab payudara kendur? 


Ada banyak sebab antaranya kehamilan (hormon yang tidak stabil), umur (kolagen semakin berkurang), pemakanan, merokok (regangan sel), senaman (penggunaan bra yang salah). Tapi yang paling penting ialah 2 perkara:

  1. Faktor pertama kerana kekurangan bekalan protein. Bekalan protein berfungsi untuk menggantikan sel-sel yang telah rosak dan lama pada tubuh badan kita. Bila protein tak cukup, maka timbullah masalah-masalah yang sangat tidak diingini oleh kaum wanita. Semua benda yang dahulunya cantik, sekarang berubah rupa 
  2. Faktor yang kedua akibat masalah hormon. Pembesaran payudara boleh terbantut dan makin lama, payudara anda semakin kendur dan bentuk payudara tidak menarik.

Pun begitu, kolagen memainkan peranan penting bagi memberikan bentuk payudara yang anjal dan mengancam. Bagaimana?

Bagaimana kolagen bagus untuk payudara cantik?

Kolagen mampu membantu tubuh kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedutan. Dengan manfaat ini, pengambilan kolagen berkualiti mampu memberikan keanjalan buat payudara. 

Di samping mendapat manfaat untuk bentuk payudara yang cantik, kolagen juga merangsang pembentukan tisu penyambung, menghilangkan tanda penuaan, menghilangkan jeragat, menganjalkan punggung, menguatkan tulang dan mengurangkan sakit sendi.


Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus disamping kulit yang semakin kendur.Umur bukanlah hanya faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen dalam badan. Kerosakkan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari,radikal bebas diudara,air dan nutrisi,merokok dll.

Justeru itu Shaklee Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.


Vitamin pelengkap untuk payudara lebih cepat mantap

Untuk kesan yang lebih cepat, dapatkan juga ESP dan Alfalfa Complex.

1. Energizing Soy Protein ESP - Merangsang pembentukan semula kulit otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan , mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut, menganjalkan payudara dan punggung dan mencantikkan kulit supaya menjadi awet muda.


2. Alfalfa Complex -  mencuci hati, darah dan usus, makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, mencantikkan kulit dan otot, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi, menegangkan payudara dan mengetatkan bahagian sulit wanita.

Testimoni vitamin anjalkan payudara

Testimoni 1 : Effect punggung terangkat, payudara anjal dan penuh selepas 3 hari ber-Collagen Powder


Testimoni 2 : Payudara lebih anjal dan tak lembik selepas ambil ESP


Testimoni 3 : Payudara berdenyut dan tegang bila ambil Alfalfa Complex


Testimoni 4 : Suami tegur payudara ada perubahan


Testimoni 5 : Payudara dan punggung dapat manfaat daripada pengambilan kolagen


Testimoni 6 : Payudara rasa tegang. Sesuai untuk ibu menyusu sebab tak ganggu produktiviti susu


Testimoni 7 : 5 hari ambil Collagen Powder, suami dah tegur boleh rasa beza


Testimoni 8 : Payudara makin mantap selepas ambil ESP


Testimoni 9 : Punggung dan payudara berdenyut, besar dan anjal selepas ambil Alfalfa Complex


Bila dah baca semua 9 testimoni di atas, tak lain dan tak bukan lagi bahawa 3 vitamin inilah yang sesuai untuk atasi masalah payudara kendur. Umur muda lagi, tapi payudara dah hilangs seri. Come on gais! Klik +60182704872 untuk ubah jadi lebih baik. Lepas ni suami tegur tak henti. Barulah #SehatiSejiwa dan #TillJannah. 

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment