15 February 2018

Vivix | Red Wine Untuk Awet Muda

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Terdapat satu temubual di Fox News mengenai breakthrough red wine yang dapat memanjangkan usia muda. Orang-orang Perancis mempunyai diet berkalori tinggi (susu,cheese etc) tapi didapati sangat minima yang mengalami masalah obesiti, jantung, darah tinggi dan masalah kardiovaskular yang lain. Didapati juga mereka mengamalkan pengambilan red wine setiap hari untuk tujuan kesihatan. Mereka dipanggil French paradox.


Tapi sebenarnya apakah komponen yang terkandung dalam red wine yang memberikan effect memanjangkan usia ini? Ia dinamakan R.E.S.V.E.R.A.T.R.O.L. Resveratrol ini cuma ditemui pada beberapa jenis tumbuhan sahaja dan paling tinggi kandungannya pada kulit anggur. Ia dapat memberikan kesan 25 tahun lebih muda kepada penggunanya..Misalnya, sekiranya kita berumur 70 tahun, namun tahap kesihatan sel-sel dalam tubuh kita adalah seperti 45 tahun.

Untuk memperolehi khasiat daripada resveratrol, paling optimum seseorang harus minum sekurang-kurangnya 100 gelas red wine sehari. Sebagai muslim, kita diharamkan untuk minum arak. Tapi, kita mempunyai alternatif lain untuk mendapatkan manfaat reseveratrol.


Tahukah anda harga bagi red wine adalah agak mahal malah kandungan resveratrolnya tidak setanding kandungan resveratrol dlm VIVIX SHAKLEE kerana anggur yang digunakan untuk menghasilkan Vivix adalah anggur yang terbaik iaitu Muscadine Grape, malah ianya digabungkan dengan Elderberry dan Purple Carrot untuk menghasilkan kandungan resveratrol yang lebih banyak.


Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: