06 March 2018

5 Bahan & Sumber Pembuatan Shaklee Youth Skincare

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 


Tagline Shaklee Youth Skincare ialah...


Look Younger Longer

Haaa tu dia. Bukan nampak muda time umur 18-30 je. Sampai umur 70 pun boleh nampak lebih muda dari usia. Ada ujian klinikal tau untuk tentukan umur kulit kita. 2/3 pengguna Youth dapat kulit yang muda 10 tahun! Patut lah pakat beli 1 set Youth. Berbaloi la bagi reward untuk diri sendiri, isteri, kakak, mak. 



Hari ni kita sama-sama ketahui apa sumber Youth Skincare yang menyebabkan ianya mujarab sungguh! Direka khas untuk kulit orang kita tau. Matahari memancar riang, banyak aktiviti luar, rajin memasak (terdedah kepada sinaran UV), kenderaan banyak yang mengeluarkan asap kotor (radikal bebas) dan banyak lagi faktor kerosakan kulit.

Kuasa botanikal bantu kulit sihat dan cantik

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

Berikut adalah 5 bahan dan sumber pembuatan Shaklee Youth Skincare


MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
  


LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.


APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.



SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

  
YOUTH COMPLEX

Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsibpenting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.


Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.

Artikel lain berkaitan Youth

Klik link di bawah di mana anda boleh mendapatkan lebih banyak info best tentang Youth Skincare.


Berminat untuk dapatkan rangkaian Shaklee Youth Skincare? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

3 kategori Shaklee Youth Skincare

Shaklee Youth Skincare ini dibahagikan kepada 3 kategori:
  1. Penjagaan Harian
  2. Meremajakan dan Mengekalkan
  3. Merawat dan Membaiki
1. PENJAGAAN HARIAN

 

Terdiri daripada 4 item iaitu pencuci, toner, pelembap dan krim malam:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
  3. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) 
  4. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) 
Jumlah harga runcit RM901 

2. MEREMAJAKAN DAN MENGEKALKAN


 Terdiri daripada 5 item iaitu pencuci, toner, serum, pelembap dan krim malam:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml) 
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) 
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) 
Jumlah harga runcit RM1338.25

Opppss! Dengan belian set ini, anda layak mendapat PERCUMA keahlian Shaklee (RM68.90), PERCUMA penghantaran dan layak mendapat bonus tunai RM45+

Istimewa Mac 2018Dengan belian Set Meremajakan dan Mengekalkan Youth Skincare ini, anda dapat PERCUMA Youth Radiance C + E berharga RM437.25! Belian berbaloi sebab anda dapat sama seperti set dibawah (Merawat dan Membaiki) dengan penjimatan hebat!

3. MERAWAT DAN MEMBAIKI


Terdiri daripada 6 item iaitu pencuci, toner, serum, pelembap, krim malam dan krim vitamin C+E:
  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml)
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml)
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml)
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) 
  6. Shaklee Youth Radiance C + E
Jumlah harga runcit RM1775.50

Dengan belian set ini, anda layak mendapat PERCUMA keahlian Shaklee (RM68.90), PERCUMA penghantaran dan layak mendapat bonus tunai.

Ulang siar... 

MULAI MEI 2018, set Youth Skincare ini boleh dibeli secara berasingan. Berikut adalah senarai harga runcit. 

Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM205.38
Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml) : RM212
Shaklee Youth Activating Serum (30ml) : RM437.25
Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM218.63
Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM265
Shaklee Youth Radiance C + E : RM437.25

Nak tahu tawaran harga yang lebih jimat, boleh WhatsApp Cikgu Ije. Klik je +60182704872

Beli Youth Skincare guna kad kredit?

Boleh! WhatsApp Cikgu Ije. Klik je +60182704872. Dengan belian Youth Skincare, anda layak jadi ahli Shaklee PERCUMA. Cikgu Ije akan bantu cara daftar dan beli set skincare ini. Untung sangat dapat jadi ahli PERCUMA, boleh beli produk dengan harga ahli. Taknak menjual pun takpe. Jadi ahli untuk kegunaan sendiri. Kalau nak menjual, pun boleh. Cikgu Ije ada team yang boleh bantu beri tunjuk ajar jana extra income gemook.


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment