02 March 2018

Siri Jelajah Master Shaklee Melaka 2018 Anjuran s2u Families

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije mengambil kesempatan untuk berkongsi program awal 2018 yang sangat exciting! Master-master iaitu pemimpin utama kumpulan Cikgu Ije (s2u Families) mengadakan Siri Jelajah S2U Masters Tours. 

Siri jelajah ini istimewa untuk ahli Shaklee yang bernaung dibawah legasi S2U. Alhamdulillah. Bersyukur sangat sebab Cikgu Ije berdaftar dengan legasi yang sangat supportive. 

4 lokasi telah dipilih untuk Siri Jelajah ini iaitu:

  1. Melaka International Convention Centre MITC, Melaka - 24 Februari 
  2. Primula Beach Resort, Terengganu - 3 Mac
  3. Utara - 10 Mac
  4. Central - Mei

Siri Jelajah S2U Masters Tours (SMT) ini membawakan tema:
“BREAKTHROUGH TO SUCCESS”
Ia telah berjaya memberikan impak positif kepada peserta yang telah hadir pada sesi pertama di Melaka (24 Februari).

S2U Masters Tours di MITC, Melaka
Berikut adalah antara maklum balas yang diterima dari peserta SMT-Southern Edition:

Maklumbalas #1

“Alhamdulillah, program seperti ini sebenarnya dapat membantu MEMOTIVASIKAN DIRI Ainur sendiri, membuatkan rasa EXCITED berjumpa dengan mereka yang dah berjaya, bertemu dengan UPLINE FACE TO FACE.”

Maklumbalas #2

“Ini kali pertama saya join seminar S2U Family, alhamdulillah aura orang-orang yang berjaya dan hebat-hebat dari semua master dapat saya rasai, dan semua slot memang the best!👍”

Maklumbalas #3

“Rasa bersyukur sangat sebab dapat join program ini, saya dapat keyakinan diri saya semula.”

Maklumbalas #4

“Best sangat rasa refresh dengan pesanan dan tips para master. Untuk leader yang nak buat bisnes perlu attend program sebegini selalu untuk dapatkan aura dari para master, saya dapat rasakan kasih sayang dan kepercayaan yang diberi. Banyak sangat ilmu yang dapat, tinggal nak apply sahaja untuk berjaya.”

Maklumbalas #5

Keseluruhan program ni bagus dan terbaik. Dah nampak jalan untuk teruskan. Setelah setahun terumbang ambing dengan kemelut bisnes shaklee.
Untuk maklum balas S2U Masters Tours lokasi lain, klik SMT. 

Nak daftar jadi ahli Shaklee? Pilih group yang supportive. Ada online coaching dan juga offline coaching. Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: