19 March 2018

Cara Hilangkan Parut Berlubang Seawal 7 Hari

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Parut berlubang sangat mengganggu keyakinan diri. Nak cover dengan foundation pun, masih nampak. Tak flawless? Sampai bila nak menyorok? Nanti kalau kahwin, pasangan kita la yang jadi mangsa melihat realiti wajah dengan parut berlubang.

Hari ini Cikgu Ije nak kongsikan cara untuk hilangkan parut berlubang. Jommm baca!


Apa sebab parut jadi berlubang?
  1. Punca utama parut jerawat terjadi disebabkan oleh radang kulit.
  2. Kulit muka berminyak memerangkap kotoran dari sekitar, dan membuatkan liang pori tersumbat dan membengkak.
  3. Ditambah dengan jangkitan bakteria, kulit mengalami keradangan dan bengkak tadi bertukar menjadi jerawat.
  4. Jerawat tumbuh berulang kali di tempat yang sama menyebabkan keradangan kulit makin serius.
  5. Parut jerawat berlubang akan terjadi bila jerawat yang sedang membengkak itu dipicit menyebabkan jangkitan bakteria disebar ke kawasan muka lain.
  6. Keradangan semakin serius apabila jerawat dipicit di tempat yang sama berulang kali
  7. Jadi, jerawat semakin sukar sembuh dan kulit akan mula berparut; membentuk tisu baru yang lebih gelap, kasar dan tidak rata (berlubang)







Produk penjagaan wajah paling selamat di dunia

Youth adalah produk skincare terbaru dari Shaklee. Baru je launch 1hb Mac hari tu dengan HARGA PROMOSI dan FREE GIFT yang sangat banyak.

Kenapa Youth selamat?

Kerana ia dihasilkan dan dicipta daripada bahan botanikal yang tiada unsur tambahan dari bahan-bahan kimia merbahaya yang lain

Dan kalau nak tahu YOUTH dicipta oleh SAINTIS, PAKAR KULIT & PAKAR ESTETIK. Mereka telah uji ke atas semua jenis kulit iaitu berminyak, kering, normal dan juga sensitif. Semua yang pakai Youth dapat effect kulit cantik. Takde orang yang tak dapat kesan baik.


Memang dijamin selamat dan telah diuji bahawa Youth BEBAS dari lebih 1500 BAHAN KIMIA MERBAHAYA.


Dalam Set Youth ada..
  1. Luminous Gel Oil Cleanser - untuk membersih & menanggalkan sel-sel kulit mati
  2. Perfecting Skin Toner - untuk mengecil dan mengetatkan liang pori
  3. Age Defence Moisturizer - spf 50 - untuk melindungi muka dari sinar uv dan mengelakkan jeragat
  4. Youth Activating Serum - Membaiki sel-sel kulit muka supaya lebih berseri
  5. Advance Renewal Night Cream - untuk memperbaharui sel kulit dengan sel yang baru yang lebih muda & sihat
  6. Radiance C+E - untuk memudarkan jeragat, parut di muka.
Kalau nak tahu dengan pembelian YOUTH FULL SET INTENSIVE bulan Mac 2018 ni, anda berpeluang mendapat RADIANCE C+E yang bernilai RM450 secara PERCUMA! 

So apa tunggu lagi. Stok makin terhad. Jangan sampai terlepas! WhatsApp segera

๐ŸŒธwww.wasap.my/60182704872๐ŸŒธ
๐ŸŒธwww.wasap.my/60182704872๐ŸŒธ
๐ŸŒธwww.wasap.my/60182704872๐ŸŒธ
๐ŸŒธwww.wasap.my/60182704872๐ŸŒธ

๐Ÿ“ฑWhatsApp for fast respond ๐Ÿ˜

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment