23 August 2018

3 Cara Beli Vivix Shaklee Paling Murah Dan Selamat

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Mengikut pengalaman Cikgu Ije sebagai pengedar Shaklee sejak 2012, Vivix Shaklee sememangnya mendapat sambutan terutamanya bagi 2 golongan ini

1. Golongan yang sangat menjadi kesihatan secara alami dan selamat. Tak kira usia, jika mereka pentingkan pencegahan penyakit, awet muda; mereka amalkan Vivix secara teratur.
2. Golongan yang sakit kritikal seperti buah pinggang, kencing manis, jantung, stroke, selepas pembedahan atau kemalangan, dalam proses pemulihan dll. Mereka akan terdesak untuk membeli Vivix dengan apa cara sekalipun.

Kenapa? Kerana KEBERKESANAN Vivix sebagai ikhtiar untuk penyakit yang dialami dan meningkatkan tahap kesihatan ramai orang sejak Vivix dipasarkan di dunia pada Ogos 2008.



Hari ini Cikgu Ije kongsikan cara dapatkan Vivix yang murah. Harga Vivix semasa entry ini ditulis ialah RM475 sebotol! Nak beli Vivix harga paling murah, berbaloi, penjimatan hebat, pulangan menakjubkan? Baca sampai habis...

Cara SATU dapatkan Vivix murah!

Daftar menjadi ahli Shaklee (alaaa bosan la!) Opss nanti dulu! Daftar jadi ahli Shaklee, anda LAYAK BELI VIVIX HARGA AHLI. Itulah harga yang paling murah! 

Kos kot nak daftar ahli bagai! Yes! Yuran keahlian RM65. Tambah dengan kos pos lagi RM10. Harga Vivix ahli lagi RM3XX. Untuk jangka masa panjang, ianya sangat berbaloi! 

Sekurang-kurangnya anda tak beli harga runcit RM475. Sekali je daftar, lepas ni nak beli Vivix terus dapat harga ahli. Nak beli pun mudah, klik order kat website Shaklee je. Kalau branch Shaklee dekat dengan kawasan anda, boleh terus beli di branch Shaklee je.



Pertama kali pun dah jimat. Belian akan datang lagi jimat sebab takyah bayar yuran keahlian dah. Berbaloi kan daftar jadi ahli Shaklee untuk beli Vivix? Sangat!

Cara DUA dapatkan Vivix murah!

Nak lagi berbaloi, beli 2 botol Vivix. PERCUMA keahlian dan PERCUMA pengeposan! Dapat pulak beli Vivix 2 botol dengan harga ahli. Lepas tu terus jadi ahli selama mana anda aktif membeli produk (1 tahun beli 1 kali pun dah dikira aktif)

Kalau beli 2 botol Vivix, layak dapat pulangan tunai RM30++. Tak memasal kan? Jimat! Yang paling penting, stok Vivix terbaru daripada HQ Shaklee dan pastinya expired date lama lagi!

Masa ada promosi, ada lagi diskaun 5% bila beli 2 Vivix. Lagi jimat!


DIJAMIN! Ini bukan Vivix jual lelong expired date bulan depan. Krik krik krik la, beli Vivix murah tapi dah nak expired. Kualiti tak setanding Vivix baru direct dari HQ! Entah-entah Vivix tu dah diubahsuai. Nauzubillah!



Cara TIGA dapatkan Vivix murah!

Paling jimat bila dapat beli Vivix semasa ada promosi. Promosi Vivix ni tak selalu ada. 1 kali setahun atau 2 kali setahun sahaja. Jadi, kalau ada promosi BELI 6 PERCUMA 1, tolong jangan fikir lagi. Memang kena beli!




Kenapa murah? Meh Cikgu Ije tolong kirakan untuk anda!



Sempena 10 tahun Vivix dipasarkan, Ogos 2018 ini Shaklee tawarkan..
1. beli 2 Vivix diskaun 5%
2. beli 6 Vivix percuma 1 Vivix


Masa terbaik untuk beli Vivix! Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment