27 August 2018

Bagaimana Vivix Shaklee Bantu Tingkatkan Tenaga?

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Rata-rata yang amalkan Vivix memang bertenaga. Banyak pengalaman dan feedback daripada clients Cikgu Ije yang dah ambil Vivix. Ada yang kata badan jadi ringan, rajin buat kerja sebab tenaga banyak, tak lesu walaupun kerja banyak, bertenaga bekerja. Alhamdulillah. 

Hari ni Cikgu Ije kongsikan 1 testimonial terbaru (Ogos 2018) pengguna yang amalkan Vivix. Pengguna ambil 2 minggu dah bagi feedback tak penat. Rasa segar walaupun sibuk bekerja. Apa lagi pengguna ni kerja ke sana sini tanpa rehat. Tak kira siang atau malam. Fuhhh dahsyat penangan Vivix ni.Bagaimana Vivix bantu untuk mendapat tenaga tambahan?

Tak kiralah kita ni penat atau letih akibat sibuk sepanjang hari ataupun sedang recover dari penyakit, minuman botani Vivix dapat membantu sel badan kita.

Letih ni boleh terjadi akibat faktor yang berbeza. Antara yang popular, kita lebih akibat daripada dehidrasi, sibuk bekerja, tidur yang tak mencukupi, stress, keadaan cuaca yang tak menentu dan sebagainya.

Disebabkan itulah minuman tenaga seperti Vivix sangat bagus diamalkan untuk lebih cergas.

Salah satu mekanisme Vivix bertindak terhadap sel badan adalah kerana Vivix mampu memberikan tenaga kepada sel badan di samping meningkatkan keupayaan mitokondria atau dipanggil pusat tenaga sel.


Bayangkan bila kita ada penyakit dan sering ulang alik ke hospital untuk mendapatkan rawatan, sedikit sebanyak ia juga sangat memenatkan badan.

Sama jugalah bila kita ambil Vivix yang mampu meninggikan kuasa mitokondria, semakin bertenaga badan kita akibat kuasa tenaga yang diberikan pusat tenaga sel tersebut.

Kalau anda nak tahu, mitokondria ni akan semakin merosot keupayaan nak memberi tenaga abila kita semakin berumur. Jadi, bila minum Vivix, sekaligus ia membantu untuk menjadi agen anti penuaan dan mengelakkan kemerosotan tulang, kolagen, tenaga dan sebagainya.


Sebab itulah, Vivix sangat sangat membantu mereka yang cepat letih dan lesu apetah lagi yang berpenyakit untuk mencuba Vivix bagi mendapatkan tenaga tambahan.

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: