09 October 2018

6 Testimoni Terbaru Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Baru 9 Oktober, dah ramai yang kongsi testimoni best selepas menggunakan krim mata Shaklee. Youth Restoring Eye Treatment ini telah dilancarkan jualannya pada 1 Oktober! Baru seminggu lebih dah dapat kesan syok!



Cikgu Ije kongsikan testimoni terbaru selepas pengguna menggunakan krim mata Shaklee ini ye.


Testimoni 1
Nak lagi clear? Tengok bawah

Lingkaran hitam bawah mata dan kantung mata (eye bag) hampir tiada hanya selepas 5 hari menggunakan krim mata Shaklee!


Testimoni 2

Paling rare! Beliau adalah leader Shaklee. Beliau pakai Youth Restoring Eye Treatment hanya pada mata KANAN selama 7 hari! Lihat perbezaannya! Mata tampak segar, eye bag hilang dan lingkaran gelap hilang!

Testimoni 3


Belum puas hati tengok testimoni di atas? Nah! Cikgu Ije belanja kesan instant (segera) selepas 5 minit menggunakan krim mata Shaklee (Restoring Eye Treatment). Kali ni WAJIB ada satu gais!


Testimoni 4


Selepas 3 hari, eye bag yang mengguni semakin mengecil. Lingkaran gelap pun makin cerah. Terbaik!

Testimoni 5


Doktor tak asing lagi dengan kerja berkhidmat untuk pesakit tanpa mengira waktu rehat dan waktu tidur. Garis halus sekitar mata, lingkaran gelap dan eye bag kian pudar selepas hanya 10 hari menggunakan Youth Restoring Eye Treatment.

Testimoni 6


Eye bag yang menghantui ramai wanita kini boleh dihapuskan! Puas hati bekas jurutera oil and gas ni guna Restoring Eye Treatment Shaklee. Eye bag ghaib!

Masa terbaik dapatkan Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Bila dah tenung keberkesanan krim mata Shaklee ni, takkan nak tunggu lagi! Kang habis stok, menangis tak berlagu. Orang lain mata lawa, anda mata panda. 

Sampai bila nak cover eye bag dan lingkaran gelap bawah mata dengan concealer, foundation, bedak bertempek! Inilah masanya jadi yakin keluar rumah sapu krim pelembap dan krim pelindung SPF sahaja! Lawaaaaa kot! Natural beauty. 


Harga runcit Youth Restoring Eye Treatment ialah RM243.75. Kalau pusing butik kecantikan seperti Sep****, harga krim mata Shaklee ni jauh lebih berbaloi! Tiub yang panjang dan berkesan! 

Kalau daftar jadi ahli Shaklee, lagi murah! 

Restoring Eye Treatment ialah produk pelbagai fungsi yang memberikan manfaat anti-penuaan hebat dan solusi yang jelas dilihat untuk mata letih, kering atau sembap. 

Ianya bukan sekadar untuk mata!

1. Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam tempoh masa seawal 7 hari.*

2. Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam.**

3. Membantu menghilangkan kedutan mata dan menegangkan serta menghidrat.**

4. Mempunyai cooling tip (hujung besi) unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut. Hebat bukan?

*Seperti yang diukur dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

**Seperti yang dirasakan oleh majoriti subjek dalam kajian klinikal 28 hari, 36 subjek, penggunaan dua kali sehari.

Keistimewaan krim mata Shaklee

• 100% VEGAN   • TANPA PARABEN   • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Bahan-bahan Utama

Youth Restoring Eye Treatment diperbuat daripada bahan organik utama seperti Peptide Blend, Licorice Extract, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis, Hyaluronic Acid, Muscadine Grape, and Vital Repair+® Complex.

Nak tahu lebih lanjut tentang krim mata Shaklee? Klik Youth Restoring Eye Treatment

Berminat untuk dapatkan produk Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci
Post a Comment