03 November 2018

Cara Kurangkan Risiko Penyakit Jantung

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsi info kenapa orang Jepun berisiko rendah untuk sakit jantung? 

Menu utama mereka ialah ikan

Orang Jepun adalah bangsa yang rendah risiko penyakit jantung. Bila diuji, rupanya mereka memiliki kadar asid lemak omega-3-fatty yang paling tinggi di dunia. Sebab menu utama orang Jepun adalah ikan.

Bangsa lain rata-rata memiliki kadar asid lemak omega-3 yang jauh sangat rendah berbanding Jepun. 

Sukar kita jadi seperti mereka 

Inilah rahsia orang Jepun rendah risiko penyakit jantung, strok, dan darah tinggi. Susah kita nak makan ikan setiap hari sebanyak orang Jepun. Ikan pulak ikan laut dalam. Mahal!

Dorang makan tuna segar. Kita makan tuna dalam tin iaitu bukan tuna betul pun. Jadi kita top up la dengan suplemen OmegaGuard Shaklee. 

Alternatif yang kita ada, OmegaGuard

Kajian yang Shaklee bentangkan semasa Diabetes Conference di US, pihak syarikat Shaklee dijemput hadir.

Mereka bentangkan level darah pengambil OmegaGuard selama berpuluh tahun memiliki kadar asid lemak omega-3-fatty yang tinggi seperti orang Jepun. 

Apa kata pengguna OmegaGuard?


Promosi November 2018Sempena OmegaGuard murah ni, jom WhatsApp Cikgu Ije untuk order harga tergolek. Nak mudah WhatsApp je Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: