03 February 2019

5 Azam Tahun Baru Paling Popular 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pejam celik, pejam celik. Dah sebulan berlalu kita melangkah ke tahun 2019. Ada yang dah siap pasak azam tahun baru. Ada yang ulang azam tahun-tahun lepas je. Ada yang tambah azam baru. Apa pun, jommmm ketahui 5 azam tahun baru paling popular.

Mungkin ada yang baru berkahwin, anak melangkah ke alam persekolahan, baru disahkan hamil, baru bersalin, berada di tempat kerja baru, berpindah ke rumah baru dan banyak lagi kebaikan yang dah dilalui. InsyaAllah



Shaklee boleh bantu anda mencapai azam baru!

1) Menikmati kehidupan sepenuhnya

My only goal in 2019 is to be happy and to live my life to the fullest. And to not regret anything.

It's 2019 guys,it's timeeee to appreciate yourself and those who stay,live your life to the fullest and loveeee yourself moreeee!!

Saban hari kita lalui rutin yang sibuk dan sama sejak dulu lagi. Keluar bekerja mencari duit untuk kelangsungan hidup. Jarang dapat bercuti ke lokasi idaman, membeli belah sesuka hati. Dengan menjalani bisnes Shaklee, anda mampu meraih bonus bulanan 4-5 angka! Bayangkan setiap bulan ada duit tambahan RM2000! RM5000! RM12000! Malah boleh dapat lebih lagi.

Cikgu Ije kongsikan bonus setiap bulan geng cikgu yang buat bisnes Shaklee.






Bila duit ada, semuanya jalan! Boleh nikmati kehidupan sepenuhnya! Azam tahun baru 1? CHECKED!

2) Mengamalkan gaya hidup sihat

Healthier eating for 2019...so far so good.

My New Year Resolution this year is to live a healthier life style 

Shaklee memang terkenal dengan rangkai produknya yang sangat mementingkan kesihatan. Terdapat banyak pilihan produk kesihatan Shaklee yang sesuai dengan masalah umum kita; dari hujung rambut ke hujung kaki! Rambut gugur, gigi rapuh, mata rabun, masalah jantung, gastrik, sembelit, berat tak turun, kulit gelap, badan lemah, lulut sakit, ibu hamil cepat letih, ibu menyusu tak cukup bekalan susu, lelaki bekerja asyik penat dan banyaaaakkk lagi!

Paling asas ialah Daily Essential Set! 



Nah klik je 15 Pilihan Shaklee Solution Sets. Klik disetiap gambar pada artikel itu untuk info lanjut. Pemakanan sihat mendorong kita untuk jalani kehidupan yang sihat! Azam tahun baru 2? CHECKED!

3) Kurangkan berat badan

A popular New Year Resolution is to lose weight. A great way to achieve that is to fit your workout in your schedule.

Need to lose weight. No more excuses! I need help to achieve it.

Azam nombor 3 ni memang setiap tahun ulang. Sampai sekarang tak turun berat. Anda kah? Jangan risau! Shaklee ada 3B;

Bakar atau pecahkan lemak tepu
Buang, detoks atau singkirkan toksin dan lemak  
Bina otot untuk elak daripada menggeleber, bertenaga dan elak lapar

Best bila dapat turun berat secara sihat. Tak korbankan jiwa dan kesihatan. Malah kesihatan lebih baik bila turunkan berat dengan vitamin semulajadi Shaklee. 



Nak tahu lagi tentang Set Kurus ni? Klik je 18 Pilihan Set Kurus Shaklee. Jom pakat kurus! Best sebab bila kurus automatik kita cergas. Azam tahun baru 3? CHECKED!

4) Simpan duit dan kurangkan perbelanjaan

Save more spend less!

Save more money  

Ibarat setiap hari rasanya hidup bersama duit. Kalau ada RM100 kat tangan, kita ada pilihan nak beli nasi ayam di gerai tepi jalan, atau makan nasi ayam di dalam mall siap aircond dan berhidang. Tapi pastinya harga berbeza. Begitulah dengan kehidupan kita yang berkisar kepada duit. 

✔ Nak simpan duit, tapi duit yang ada ni pun ngam-ngam.
✔ Nak kurangkan belanja, tapi bagai tiap hari ada je list shopping

Mulakan bisnes Shaklee, anda akan meraih bonus setiap bulan! Bonus tu boleh la nak guna untuk simpan! Bisnes hujung jari je. Bukan jaja produk dari satu insan ke satu insan yang lain. Orang dah kenal jenama Shaklee, tinggal nak beli dengan kita je.



5) Berhenti merokok

2019 is here and i wanna quit smoking and get stuff back on track

I will reduce and probably quit smoking this year 2019



Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: