06 February 2019

Bantu Suami Berhenti Merokok

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak fokuskan kepada 1 produk sahaja untuk anda yang ingin membantu kawan lelaki, boyfriend, tunang, suami, ayah, abang, adik mahupun sesiapa sahaja untuk mereka berhenti merokok. 

Perkongsian Cikgu Ije kali ni bukan berdasarkan testimoni semata-mata, tapi siap dengan kajian lagi. 


Bila baca Omega-3, kita terus teringat minyak ikan. Biasanya minyak ikan ni dikaitkan dengan perkembangan otak, minda dan memori yang baik. Minyak ikan juga bagus untuk sendi. Tapi ketahuilah bahawa yang sebenarnya Omega-3 supplements juga dapat membantu perokok di luar sana untuk berhenti!

Kajian Omega-3 bantu berhenti merokok

Dalam kajian ini, mereka uji pengambilan Omega-3 dalam 48 orang perokok selama sebulan.

Alhamdulillah keputusannya ialah PENGURANGAN KADAR MENGHISAP ROKOK YANG KETARA pada mereka dan KETAGIHAN TIDAK BERULANG apabila Omega-3 dihentikan.

Wowww! Bagus kan?

Siapa yang dah lama nak cuba berhenti merokok tu boleh ambil Omega-3 daripada Shaklee, iaitu OmegaGuard.

Para adik, kakak, girlfriend, isteri, ibu yang ada kesayangan merokok boleh belikan juga sebagai hadiah. Lagi best, boleh sama-sama ambil OmegaGuard untuk diri sendiri juga. Ini kerana kita sebenarnya adalah second hand smokers yang terdedah kepada bahaya yang sama macam si perokok tadi.

Relevannya kajian ini ialah, pengurangan Omega-3 (EPA+DHA) dalam badan akan menyebabkan perasaan ketagihan itu menjadi kuat. Ya! Otak kita mengawal semuanya.

Dan omega-3 pula memang dah sedia maklum sangat bagus untuk otak kita.

Jadi insyaAllah dengan pengambilan Omega-3 ni dapat MENGURANGKAN KETAGIHAN MEROKOK.

Semuanya bermula dengan KEPUTUSAN untuk bertindak. Kenapa dibiarkan kesayangan kita terus meragut kesihatan mereka?

Klik OmegaGuard untuk info lanjut

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

Seimbas tentang OmegaGuard Shaklee

Minyak Ikan Berpekatan Tinggi

OmegaGuard™ membekalkan spektrum lengkap tujuh jenis asid lemak perlu Omega-3 tulen, yang biasanya ditemui secara semula jadi dalam ikan kecil di habitat lautan dalaman air sejuk. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Penyulingan Molekul Berganda

Untuk memastikan ketulenan dan kepekatan, minyak ikan di dalam OmegaGuard™ menjalani proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak Omega-3 dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik dioksin, PBC dan lain-lain bahan cemar. Mengurangkan bau dan rasa kesan hanyir.

Sahabat Laut



Diiktiraf oleh Friend of the Sea® untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

OmegaGuard
90 kapsul
Runcit RM136.25
Harga terbaik? 
WhatsApp Cikgu Ije 60182704872


JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: