13 February 2019

Team Shaklee Best! Seminar Marketing Evolution 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pada 9 Februari (Sabtu) lepas, team Cikgu Ije ada anjurkan seminar best. Special untuk team kitorang je tau! Kami bawakan 6 orang leaders team kami untuk berkongsi tips dan idea.



Syok kan team bisnes Shaklee Cikgu Ije? Kami aktif membimbing semua ahli Shaklee yang nak jana extra income. Dari zero jadi hero. Dari bonus RM20 jadi bonus RM4000 malah lebih lagi. Sebulan! Macam kerja office, tapi hakikatnya kami luangkan masa 1-2 jam je sehari untuk update socmed (social media).

Perkongsian daripada Key Leaders




1) The secret why Shaklee products work - Leader Nina. Bukan class biashe-biashe. Sambil gelak tapi input meletup.

2) How much can you make with Shaklee?- Leader Ummu AZ. Fokus khas untuk belajar cara kiraan bonus dan bagaimana Shaklee boleh bagi 4,5 dan 6 angkaa income kalau kita buat betul-betul.

3) Shaklee’s extraordinary life. Success stories- Leader Mona. Ni kalau bagi sharing mesti dewan banjir.

4) Why business Shaklee is easy? - Leader Fasya. Penuh inspirasi!

5) Marketing with instagram- Leader Uyun kongsi ilmu beliau buat sale di Instagram RM56,000+ sebulan and RM250,000+ setahun!


6) How to market yourself and your business through video? Video workshop by Master Coordinator Iskandar Zulkarnain. Untung team kami sebab Master Is ialah orang TV! Bab video ni memang makanan beliau!



Perkongsian Shaklee Effect

PENGALAMAN STROK SEBELAH BADAN KERANA STRESS



Masa seminar team kami, Ain mula buka cerita dia strok sebelah badan sejak April 2017. Memang terkejut satu kelas. Separuh badan sampai tak boleh bangun, mulut senget, makan dengan straw. Orang strok, macam tu lah dia.

Even sekarang pun belum fully recovered. Masih sakit-sakit lagi badan. Masih lagi on ubat saraf, Vivix dan B-Complex.

Masa awal-awal diagnos strok, doktor bagi paracetamol dan ubat tahan sakit je dulu.
Ain cepat-cepat tanya kawan apa yang sesuai untuk strok. Lepas 3 bulan on Vivix dan B-Complex, dah boleh bangun berjalan dan melangkah balik.

Syukur sangat pada Tuhan kan. No wonder lah setiap orang yang dah rasa sendiri kepentingan supplemen ni, tak kan ter agak-agak untuk berkongsi.

Apa kata peserta seminar?

"Best giler seminar nih. Dari orang yang terpinga-pinga, sekarang dah nampak sikit2 dah dengan cerah masa depan bisnes dengan Shaklee. Nampak hala tuju dalam bisnes, tau nak buat apa, nak iklan apa, etc." - Suhaini

"Betul best sangat join seminar hari ni, dapat banyak sangat hadiah! Mena dapat bekas mcm tupperware tu, wristlet and pill box sampai dua! Oh my, I love this team so much and offline coaching!" - Amalina

"Leader tanya, okey tak adakan seminar macam nie. Of corse okey, buat yang kelaut ke gaung tu, boleh on track balik. Then, banyak sangat ilmu marketing terbaru. Sangat berguna sebab laa ni marketing bukan saja copywriting. Paling up to date la ni video." - Ain

Shaklee company hebat!

Walaupun seminar ni dianjurkan oleh team kami, Shaklee bagi full support! Bilik seminar yang sangat selesa di Home Office Shaklee dan juga Shaklee goodies!

Thank you Shaklee for sponsoring so many things for Marketing Evolution 2019. Doorgifts untuk semua dan hadiah quiz yang super duper banyak gila! Wrislet Youth, tupperware, beg Shaklee, keychain pillbox dan keychain Vivix.


Anda ingin jana extra income secara fleksible?


Hanya guna handphone dan bebas buat rutin harian, tapi boleh jana income dengan Shaklee. Cikgu Ije bekerja sebagai guru, menguruskan family tapi boleh jana bonus Shaklee lebih banyak dari gaji hakiki (kerja sejak 2010)

Apa formula marketing terbaru 2019? Nak bisnes wajib follow apa yang audience dan prospect kita suka. Tak boleh bisnes syok sendiri, FORMULA #SecretWeapon ni yang team key leaders ajar sepanjang seminar kali ni! 
Fuhhhh! Untung sangat!

✅ Ilmu PERCUMA
✅ Online Coaching active
✅ Offline Seminar
✅ Personal Coaching pun ada

Tak perlu buat stok modal ratus ribu pun. Daftar murah RM75 saja. Tinggal kita saja nak manfaat kan betul betul atau tak kan ? Cuba tanya diri kita dah beri 100% komitmen sepenuhnya atau belum

Berminat untuk jadi ahli Shaklee bersama team kami? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: