10 February 2019

Trip Umrah VIP Percuma Shaklee 2019

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan Trip Umrah Percuma Tajaan Shaklee. Perkongsian ini Cikgu Ije dapat daripada Master Farihah dan Cikgu Ije kongsikan pula kepada anda semua. Jommmm baca! 




Perkongsian Trip Umrah Shaklee Oleh Master Farihah

LAGI UMRAH PERCUMA 2019

Dah sampai hadiah kelengkapan umrah dari Shaklee beberapa minggu lepas.

 Alhamdulillah. Banyak, cantik dan eksklusif

- Beg bagasi Barry Smith x 4
- Telekung Siti Khadijah x 2
- Pakaian Ihram x 2
- Beg sandang, ada buku panduan, beg kasut x 4
- Tumbler Rubbermaid x 4
- Sistema Container x 4

Tiap-tiap tahun macam ni, trip Shaklee ni bukan saja tiket free, tapi semua free dan dapat lagi barang-barang keperluan.

Untuk yang nak tahu macamana nak dapat umrah VIP percuma dengan Shaklee, saya ringkaskan di sini 

Bagaimana dapat umrah VIP percuma?

Trip Umrah ni memang WAJIB dianjurkan oleh Shaklee setiap tahun. Ianya adalah tawaran PERCUMA kepada leaders Shaklee yang layak dengan kiraan mata pada jumlah tertentu sepanjang setahun berbisnes

Kiranya Umrah kami kali ini adalah reward daripada penat lelah berbisnes pada cycle yang lalu. Sebenarnya ini adalah umrah ke-4 untuk saya, dengan tajaan Shaklee.

Kiraan mata untuk dapat umrah VIP percuma

Trip percuma ini dihadiahkan dengan kiraan points seperti berikut :

- Jualan kumpulan
- Bilangan leaders yang berjaya kita hasilkan dalam Empayar kita
- Bilangan pendaftaran keahlian dengan belian tertentu

3 kriteria ini memegang points pada jumlah tertentu dan dikumpulkan selama 12 bulan. Di akhir cycle, akan ditentukan berapa points yang kita kumpul dan berapa tiket yang kita layak dengan points tersebut. 

Trip ini sangat EKSKLUSIF. Ia hanya boleh dimiliki dengan jumlah points yang kita kumpul. TIDAK BOLEH di tambah wang tunai, jika tak cukup points atau nak tambah tiket. 

Cukup ,dapat. tak cukup, tak dapat. 

Siapa boleh join kita umrah VIP percuma?

Satu benda lagi yang best tentang trip Shaklee, bukan kita dan pasangan sahaja yang layak. Tiket ini juga melayakkan kita membawa bersama 

- Suami / Isteri 
- Anak-anak
- Ayah
- Mak
- Ayah Mertua
- Mak Mertua
- Adik beradik kandung (untuk leaders yang belum berkahwin sahaja)

Shaklee adalah bisnes keluarga. Manfaat bisnes adalah untuk seisi keluarga, bukan untuk kita seorang atau kita dengan suami sahaja. 

Best kan? 

Dan TIADA HAD MAKSIMUM jumlah tiket. Bergantung kepada points yang kita kumpul. Boleh dapat 1 atau 2 atau 3 atau 4 atau 5 atau berapa sahaja tiket yang mampu kita claim

Tapi... yang Shaklee bagi bukanlah tiket sahaja. Belanja yang perlu kita keluarkan adalah membuat passport sahaja. 

Lain-lain Shaklee tanggung, daripada beg bagasi, kain ihram, telekung, tiket kapal terbang pergi balik, penginapan di hotel 5 -6 bintang, makan-minum dan kos-kos jika masuk ke tempat-tempat tertentu. Kita cuma bawa duit  shopping saja.

Tiket umrah ini adalah salah satu push factor saya fokus dengan Shaklee, pada awal dulu, sebab  saya nak sangat pergi umrah dan umrah yang Shaklee tawarkan bukan calang-calang pakej. Ianya pakej VIP 

Rugilah kalau saya tak pulun.

Kesimpulan

Untuk anda yang memiliki impian seperti saya, Shaklee ada peluangnya. Ianya percuma tapi perlu dibayar dengan usaha dan keringat. Anda yang telah menjadi ahli Shaklee, usahalah untuk mendapatkannya. 

Yang belum menjadi ahli Shaklee, ada peluangnya untuk anda.

Jom Shaklee!

Berminat untuk jadi ahli Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: