28 March 2019

Kedut Keliling Mata Jadi Teruk Selepas Bersalin

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan pengalaman Dr. Jannah tentang masalah kulit sekeliling mata berkedut (crows' feet)

Ikuti kisah beliau..

KEDUT KELILING MATA JADI TERUK LEPAS BERSALIN

Tak guna produk sewenang-wenangnya

Jannah start perasan kulit keliling mata jadi berkedut sejak housemanship years. Waktu tu jangan sembang pasal makan antioxidant hari-hari. Memang tak sempat. 

Eye cream pun tak guna masa tu.

I wouldn't dare guna moisturiser biasa kat kulit keliling mata sebab tak ophthalmologist tested. Better be safe than sorry.

Kalau skincare tu cuma dermatologist tested, so guna kat kulit muka saja. But not around eye area. 

Kalau skincare tu apa pun tak test, lagilah tak berani guna. Sebab tu ada yang dapat biji2-biji kecik keliling mata sebab ada pori yg tersumbat i.e clogged. Naya saja.

Kulit keliling mata jadi nipisss sangat. Bila tak senyum pun dah ada wrinkles. Bila senyum lagilah naik kedut kat tepi-tepi tu.

Masalah kulit keliling mata bertambah teruk

Lepas lahirkan Iskandar, kulit keliling mata jadi lagi teruk. Nampak sangat tua.

Sebab masa mengandung we give so much protein untuk baby membesar. Dia perlu bina segala kolagen dalam badan dia. Bila mak sendiri tak ambil protein untuk kegunaan 2 orang, memang will lose the battle.

Pernah Jannah gi event yang kena telek muka sendiri dan petakan masalah kulit atas kertas. Bila compare dengan kakak yang nak masuk 40an, dia tak ada pun around eyes wrinkles. Wuuu.

Puas hati guna eye treatment Youth Shaklee

So bila guna Youth Eye Treatment ni, kesan dia sangat pantas. Terus target pada area keliling mata.


Hari-hari apply supaya kulit dapat peptides untuk bina balik kolagen dan anjalkan balik kulit. Clinically proven untuk kurangkan kedutan dan kedalaman kedutan. 

Licorice extract untuk cerahkan tona bagi sekata dengan kulit muka.

Vital repair+ adalah patented formulation gabungan Vitamin A, C & E. So kita bagi antioxidant banyak-banyak supaya sel kulit tak cepat rosak oleh free radicals.

Eye treatment ni siap ada metal tip utk urut dengan smooth saja. Dan dapat increase circulation. Barulah nutrien senang serap. Mata sembab pun hilang.

Kesan sangat pantas. Satu tiub tahan at least 6 bulan. So belum habis 1 tiub pun dah boleh nampak beza.

Berbaloi sangat. 👍


BELI MASA PROMOSI! 

Promosi yang dapat e-voucer RM50 ni akan tamat hujung bulan Mac 2019. So jangan lambat-lambat tau!


Klik Youth untuk tahu lanjut tentang skincare Shaklee

Berminat untuk dapatkan vitamin atau produk Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: