05 March 2019

Wonder Women RYG : Dialah Racun, Dialah Penawar

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sempena promosi Wonder Women Shaklee sepanjang Mac 2019 ini, team bisnes Cikgu Ije melancarkan #WonderWomenRYG. Kami berkongsi kisah kami sebagai wanita. 

Hari ini Cikgu Ije nak kongsikan seorang pegawai perubatan di Terengganu, Dr Ayu.  

Dialah Racun, Dialah Penawar

Sibuk vs sabar

Being a mom memang tak boleh lari dari stress. Kadang-kadang sampai hilang sabar. Bukan sengaja, tapi  bila terlalu mengejar masa buatkan kesabaran tu hilang.

Stress nak layan karenah anak awal pagi, stress kejar punch card masuk kerja, penat tak cukup tidur dan menyusu badan. (Bila nak wean off pun tak tau la😅)


Emosi negatif pengaruhi perkembangan anak

I tahu, selalu marah anak di permulaan hari akan mengganggu emosi sepajang hari. Emosi akan jejaskan pelajaran anak, jejaskan perkembangan anak. Anak kecik takkan paham pun yang both parents dia perlu strugle setiap hari untuk kerja cari rezeki.

Ya Allah kesiannya anak aku.


I kena berubah!

I kena berubah.I HAVE TO CHANGE💪
I wanna change to be the most beautiful wife to my husband, be a lovely mom to my princess Nia and Nisa. Look nice and confident for my self.

Vivix beri tenaga

I kena konsisten ambik Vivix. 1 sudu setiap malam tanpa skip skip.Vivix give me tenaga. I became energetic. Tak cepat penat, tak cepat stress. I nak jaga family I so i kena jadi orang paling sihat to takecare of them.


Vitamin detoks untuk berat badan ideal

I kena konsisten dengan suplemen detox. Detox buatkan I lagi sihat. I lost weight faster after detox. Now i boleh delete 'mommy like dugong' in my princess memories 😂


Youth untuk luaran

I kena konsisten  manjakan diri dengan Youth Skincare.

Youth adalah skincare organik yang sangat cepat berkesan. Kulit jadi halusssss sangat. Lembut dan cerahhhhh. 

Oomaiiigaddd!!!I really really love this skincare tau. I am so thankful kat sainstis, doctor,pakar estetik  yang terlibat paternkan Youth selama 8 TAHUN tu. 

I have tried many expensive products but none of them work as fast and as effective as Youth.😍 Itulah yang sgt awesome tentang Youth.


Jadi diri sendiri

Bila I start jadi diri I rasa dihargai. I love myself more and more.

Wanita selalu rasa di aniaya, bila bergelar isteri dan ibu selalu berkorban sampai diri sendiri terkorban. Tak sedar yang kita menganiaya diri sendiri.

Dont forget. We deserve to do one thing good for ourselves.

Live your dream.
Build your career and success.
Love yourself.
Pamper yourself!!!

Keep yourself healthy and beautiful.

Happy woman makes a happy family.

So love yourself ladies. You deserve the best skincare and suplemen. You deserve a premium organic skincare. You deserve Youth😊.

T.A.M.A.T

Kesimpulan

Begitulah perkongsian beliau. Beliau dah merasai #ShakleeEffect! Cikgu Ije percaya, bila badan sihat dan kulit cantik; keyakinan bertambah. Hidup kita lebih bermakna

Sempena bulan March iaitu bulan wanita ni, Shaklee menawarkan promosi untuk Youth skincare yang murah murah dan sangat untung. 

Berapa harga kalau beli set detoks dan Youth?

Mesti nak tau, kan? Cikgu Ije pun amalkan semua ni. Dalaman dan luaran. Berbaloi dan best sangat! Rasa diri sangat berharga, bila kita positif tentang diri kita; secara tak langsung 1 family happy! Tiada yang lebih membahagiakan bila kita dapat bahagiakan diri sendiri, pasangan dan anak-anak. Kan?

Senarai harga

1)  Youth Starter Set (4 item)
✅ Pencuci - Youth Luminious Gel Oil Cleanser RM193.75
✅ Toner - Youth Perfecting Skin Toner RM200
✅ Pelembap dan Sunscreen - Youth Age Defense Moisturizer - SPF50 RM206.25
✅ Krim malam - Youth Advanced Renewal Night Cream RM250

2) Vitamin Detoks
✅ Vivix RM475
✅ Herb-Lax RM57.50
✅ Alfalfa Complex RM57.50
✅ DTX Complex RM156.25

Jumlah keseluruhan adalah RM1596.25!  Makkk aiii tak jadi beli! 

Tunggu! 

Kalau dah begini rupa harganya, anda dapat KEAHLIAN SHAKLEE PERCUMA! Jadi boleh beli produk dengan HARGA AHLI (jimat 20%). Kalau dah jadi ahli, mestilah ada cash back (bonus)

OK sambung baca. Masih ada peluang untuk anda sihat, bertenaga, cantik, berat ideal dengan murah!

Harga untuk anda hanyalah RM1277! Bonus tunai RM99.28 dan percuma pengeposan! Memang murah!

Berminat untuk dapatkan vitamin dan produk Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: