04 April 2019

April 2019 : Promosi Best Shaklee!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni Cikgu Ije nak kongsi tentang promosi bulanan. Bermula bulan April ni Shaklee tawarkan DUA promosi best. Hari ni Cikgu Ije fokus kepada PROMOSI JOM SHAKLEE je dulu ye. Nak tau? Jom scroll sampai bawah!

PROMOSI JOM SHAKLEE

Promosi ini menggalakkan lebih ramai untuk menjadi ahli Shaklee. Set ini dikenali sebagai Welcome Pack Shaklee! Permulaan untuk segalanya. Jom usha!


Welcome Pack Shaklee ada 3 pilihan set. Nak beli 1 boleh, 2 boleh, 3 pun boleh! Khas untuk AHLI BARU sahaja. Ahli lama boleh beli, tapi TAKDE TAMBAHAN DISKAUN 10%! Untung la ahli baru, dapat extra diskaun. Maknanya LEBIH JIMAT!


Sebelum Cikgu Ije cerita panjang tentang setiap Welcome Pack, jom baca info bawah ni dulu

Dapat apa kalau beli Welcome Pack ni?

Dengan belian mana-mana satu daripada tiga set ni..

✅ Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
✅ Percuma pengeposan (jimat RM10)✅ Percuma free gift barangan eksklusif Shaklee (selagi stok masih ada)
✅ Belian produk pada harga ahli (potongan harga 20%)
✅ Tambahan diskaun 10% (istimewa untuk belian Welcome Pack sahaja!)✅ Bonus tunai RM29.25 - 36.35!

Jadi ahli percuma? Best ke?

Ringkasnya, berikut adalah kelebihan menjadi ahli Shaklee:

✅ Dapat beli produk pada harga ahli✅ Jika belian bulanan lebih 150 uv, akan dapat bonus tunai✅ Keahlian seumur hidup dengan syarat mudah; sekurang-kurangnya 1 kali belian dalam tempoh 1 tahun

Dah la daftar percuma, untuk seumur hidup lak tu. Jom tilik apa item yang ada dalam senarai Welcome Pack Shaklee kali ni.

#1 : Youth Welcome Set


Set Youth Welcome Set ini mengandungi 4 item rangkaian penjagaan wajah Youth. Ia merupakan set penjagaan kulit yang asas dan ringkas untuk membantu menyingkirkan sel kulit mati, menghidrat, melindungi dan menyuburkan kulit anda untuk mengekalkan keremajaan.


Kalau anda ada azam nak lengkapkan 4 langkah asas penjagaan kulit wajah, nahh! Youth Welcome Pack ni la paling ngam untuk anda! Lengkap kesemua 4 asas penjagaan kulit wajah. Bukan sekadar cantik. Tapi kulit sihat!

Belian Youth Welcome Pack, dapat..

✅ Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
✅ Percuma pengeposan (jimat RM10)✅ Percuma free gift barangan eksklusif Shaklee (selagi stok masih ada)
✅ Belian produk pada harga ahli - potongan harga 20% (jimat RM170)
✅ Tambahan diskaun 10% (jimat RM68)✅ Bonus tunai RM29.25

Harga asal RM950

Promosi waktu terhad hanya RM612
Jumlah penjimatan RM313!

#2 : Vivix Welcome Set


Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

Campuran proprietari saintifik termaju kami adalah berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.


Vivix ni Cikgu Ije takyah cerita panjang sangat sebenarnya. Sebab ramai customer yang repeat order. Asal ada promosi Vivix je, laju dorang beli! Sebab memang berkesan. Bukan jus biashe-biashe tapi luar biasa!

Belian Vivix Welcome Set, dapat..

✅ Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
✅ Percuma pengeposan (jimat RM10)✅ Percuma free gift barangan eksklusif Shaklee (selagi stok masih ada)
✅ Belian produk pada harga ahli - potongan harga 20% (jimat RM190)
✅ Tambahan diskaun 10% (jimat RM76)✅ Bonus tunai RM34.20

Harga asal RM1025

Promosi waktu terhad hanya RM684
Jumlah penjimatan RM341!

#3 : Daily Essential Welcome Set


Tingkatkan pengambilan vitamin dan mineral anda dengan rangkaian produk nutrisi penting kami dan optimumkan kesihatan anda.

Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, Vita-Lea®, OmegaGuard™ dan Sustained Release Vita-C PlusTM. Dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan, pek nutrisi penting ini membantu tubuh anda mendapat nutrisi asas berkhasiat yang ia perlukan untuk menyokong kesihatan yang optimum.

6 item dalam Daily Essential Welcome Set sangat sesuai untuk anda yang mencari vitamin untuk kesihatan menyeluruh.

Beli Daily Essential Welcome Set, dapat..

✅ Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
✅ Percuma pengeposan (jimat RM10)✅ Percuma free gift barangan eksklusif Shaklee (selagi stok masih ada)
✅ Belian produk pada harga ahli - potongan harga 20% (jimat RM204.50)
✅ Tambahan diskaun 10% (jimat RM81.80)✅ Bonus tunai RM36.35

Harga asal RM1097.50

Promosi waktu terhad hanya RM736.20
Jumlah penjimatan RM361.30

Berminat untuk dapatkan vitamin Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

MENGAPA SAYA?
Saya ialah Cikgu Ije yang merupakan pengedar Shaklee jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi Cikgu Ije agar boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Cikgu Ije juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN
Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link, GDex atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

PEMBAYARAN
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank, CIMB, Bank Simpanan Nasional , Bank Islam atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

NAK BELI SET SHAKLEE
Untuk mendapatkannya, anda mempunyai beberapa pilihan:
belian online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit anda
belian di cawangan Shaklee terdekat (ID: 1233 547) 
hubungi Cikgu Ije di talian WhatsApp +60182704872 (Hifzan Zanini) untuk sebarang bantuan / belian.

Untuk pembelian produk Shaklee secara online menggunakan kad kredit / kad debit anda? Klik imej dibawah. 
Atau daftar keahlian Shaklee untuk penjimatan hebat. 

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: