03 April 2019

Group Shaklee Yang Sediakan Kelas Bulanan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah. Berkesempatan untuk menulis blog hari ni. Bulan Mac lepas Cikgu Ije berjaya effective rank Coordinator. Alhamdulillah. Dalam bisnes Shaklee, setiap pengedar berpeluang untuk dapatkan pangkat. Semakin ramai pemimpin yang ada, semakin tinggi pangkat yang dapat. 

Efektif pada pangkat tertentu bukan mudah tapi tak mustahil. Contohnya Cikgu Ije pada pangkat Coordinator. Untuk efektif, 3 orang pemimpin di bawah bimbingan Cikgu Ije harus juga efektif.

Alhamdulilah. Team kami sangat bagus dalam team building. Untuk bulan lepas, kami ada kelas sepanjang bulan pada waktu malam. Settle makan malam, solat Isyak; tak buka TV layan drama. Tapi buka handphone dalam 30-60 minit untuk sertai kelas online di group eksklusif kami. Tengok TV tak dapat apa. Baik tengok handphone, dapat bonus. Hehe.














Berminat untuk buat bisnes Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik +60182704872

JAMINAN KAMI
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)
Semulajadi
Berkesan

NAK JADI PENGEDAR SHAKLEE?
Berminat menjadi pengedar Shaklee dan mendapat bonus tunai serta banyak manfaat lain? Jom sertai team business kami, DARE TO DREAM TEAM (D2DT) yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dengan masa yang fleksibel.
Anda juga boleh dapatkan produk ini terus daripada Cikgu Ije. Hubungi Cikgu Ije untuk dapatkan rangkaian produk Shaklee dengan konsultasi percuma atau bimbingan pendaftaran sebagai ahli Shaklee. 

Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: