15 June 2019

Dah Guna Youth Intensive Set. Kini Tambah Mask Pula!


Berbaloi guna sebab berkesan!

Customer hari ni suka sangat dengan Youth Intensive Set sebab kulit jadi halus dan glowingPori dah tak terbuka nampak jelas macam dulu lagi dah.  Jerawat pun dah banyak bulan tak naik.

Bulan ni bukan main excited lagi customer ni bila tau Youth dah ada mask! Baru dijual bulan Jun ni! Terus dia nak beli!

Taddaaaa terus klik order!

2 jenis mask Youth

Youth mask ada 2 jenis. Kedua-dua ni guna ingredients yang sangat mewah. Sebab tu sangat hebat untuk bagi instant effect. Kesan serta merta!



HYDRATING GEL MASK - ada hyaluronic acid, aloe leave, chamomile dan cantella asiatica extract. Semua ni sangat power untuk hydrate kulit instantly. Lepas 10 minit, kulit akan jadi lebih lembut dan sihat. Terus nampak glowing.

PURIFYING CLAY MASK - guna blend of mineral clays, charcoal powder dan Jeju volcanic ash. Semua ni untuk tarik kotoran dari kulit muka. Yang specialnya, Shaklee dapat hasilkan formulasi clay mask TANPA keringkan kulit.


Kenapa pilih skincare Shaklee?

Bila guna Youth ni, rasa confident tu sangatlah tinggi.

Sebab bukan saja Shaklee guna ingredients yg berkesan, tapi Shaklee pastikan bebas dari beribu-ribu bahan kimia berbahaya dan questionable safety.

Biasa skincare lain cuma test untuk pastikan bebas dari beberapa harmful chemicals saja kan/. So this is among the #YouthDifference that i love most.

Korang nak buat sendiri instant facial kat rumah, cepat-cepat WhatsApp Cikgu Ije, okay? 
 +60182704872

Belian mask pada Jun 2019, dapat free brush applicator dan free organza bag. Lepas ni tak ada dah promosi ni.

Nak beli Shaklee guna kad kredit sendiri? Boleh klik imej dibawah


Rakan Shaklee Anda
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci

No comments: