29 June 2019

Petua Hilangkan 'Parut Tanda' Dengan Cepat



Hari ni Cikgu Ije nak kongsikan parut tanda yang hilang selepas berikhtiar dengan Shaklee. Parut ini bukan sejak lahir. Tapi sebab mengandung. Bagaimana? Baca perkongsian Anies Salleh 

Ikuti pengalaman beliau

DAH KENAPA ADA COP MOHOR PREGNANT?!

Teringat pula kenangan masa pregnant-kanThania sampai bersalin tak pernah tak sakit kepalaSetiap masa memang tangan picit kepala.

Ya Allah! Memang masa tu tak tahu nak cakap mcmna, tapi setiap masa berdenyut kecuali masa boleh lelap mata je tak rasa sakit kepala.

Jumpa orang kat mana-mana mesti tanya kat dahi tu kenapa, diorang macam tak percaya je sebab picit kepala. Aduhhh. Pelik tapi benar wujud tanda. Kalau tengokkan parut masa tu teruk sangat nampak tebal.

Tapi selepas bersalin automatik tangan tak picit kepala dah, parut kat dahi pun dah hilang. Rahsianya? Energizing Soy Protein (ESP) dan SR Vita-C Plus!


Kenapa ESP dan SR Vita-C Plus?

Jom baca lagi kisah beliau..

Setiap hari kak Anies amalkan minum ESP dan Vitamin C sebijik yang bantu pudarkan parut tebal yang terpamer kat dahi. Kak Anies perasan dari hari ke hari yang parut tu makin takde dah.

Bukan itu saja, berat badan senang turun bila minum ESP sebabnya kenyang lama takde masalah kalau makan lewat dan makanan pun tak boleh masuk banyak dalam perut. ESP sangat membantu bekalkan tenaga dan boleh cantikkan kulit sebab tu tak penah miss ESP dari pregnant sampai sekarang. Yang penting kesihatan memang terjaga sebab ESP mengandungi protein lengkap untuk badan ibu mengandung plus bonus kulit cantik.

Vitamin C pula sebiji tu mengandungi zat sama dengan 7 biji buah oren. Sangat bagus untuk penjagaan kulit sambil menguatkan immune system badan kita dan bertindak sebagai antioxidant.

Jom cantikkan kulit

Siapa yang ada masalah macam kak Anies dan ingin pudarkan parut dan dapatkan kulit cantik bebas parut, boleh WhatsApp Cikgu Ije. Tak perlu risau sebab supplement Shaklee beyond organic, selamat untuk semua orang. Contact Cikgu Ije tau. Klik +60182704872

850g
RM161.25

180 tablets 
RM97.50

Kalau nak beli guna kad kredit sendiri, boleh klik imej di bawah



Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije)
SMS/WhatsApp : +60182704872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: