16 June 2019

Vitamin Shaklee Untuk Kesihatan Jantung

Jantung berdegup 24 jam tanpa henti. Jantung kita ni merupakan organ yang paling sibuk.

Tak pernah berhenti walau sesaat dan sentiasa bekerja 24 jam sehari, 7 hari seminggu.Sebab itulah sangat penting untuk kita menjaga kesihatan jantung supaya jantung kita ni dapat berfungsi dengan baik dan seoptimum yang mungkin.

Faktor jantung bermasalahGaya hidup yang sihat dan pengambilan vitamin yang betul dapat membantu memelihara kesihatan jantung. Apabila jantung sihat, InsyaAllah hidup kita lebih aktif dan berkualiti.

Ada antara kita yang susah nak amalkan gaya hidup sihat di tambah pula kalau merokok.Makanan yang berkolesterol tinggi, kaya lemak dan garam mmg salah satu sebab boleh melemahkan fungsi jantung.Bagaimana nak elak serangan jantung?

Amalkan minyak ikan atau Omega 3. Sebab itulah Shaklee ada OmegaGuard ini. Ia membantu menstabilkan semula fungsi jantung.

Bahaya jika salah memilih jenama 

Minyak ikan memang banyak di pasaran, tapi bukan semua adalah minyak ikan yang betul-betul asli. Ada yang dicampur dengan bahan lain untuk menjimatkan kos dan ada juga jenis ikan laut dalam yang banyak terjejas dengan bahan kimia laut.

Perlunya pengetahuan supaya kita memilih minyak ikan yang terbaik supaya ia dapat bagi kesan pada badan kita macam yang kita nak.Minyak ikan OmegaGuard ni adalah pure concentrate maksudnya ia adalah pati minyak ikan tulen tanpa campuran mana-mana bahan.

Kesan yang sangat optimum pada badan. Konsisten makan InsyaAllah hidup yang lebih baik.Sempena promosi OmegaGuard ni, jom dapatkan pure concentrated minyak ikan dari Cikgu Ije.

WhatsApp je Cikgu Ije untuk pertanyaan atau belian. Klik 0182704872

Nak beli OmegaGuard guna kad kredit? Boleh klik imej dibawah dah buat belian terus dengan Shaklee (M) Sdn Bhd. 

No comments: