25 July 2019

Vitamin Untuk Ibu Hamil : 3 Hot Pick Ramai Ibu!

3 pilihan vitamin untuk ibu mengandung atau ibu hamil yang sangat popular
  • VITAMIN HAMIL SHAKLEE BASIC
  • VITAMIN HAMIL SHAKLEE POPULAR
  • VITAMIN HAMIL SHAKLEE OPTIMUM
Jom teliti satu persatu fungsi setiap item dalam vitamin untuk ibu hamil Shaklee

Pilihan 1

Vitamin Ibu Hamil Shaklee (Basic)
Harga RM312.25 termasuk kos pos
Boleh beli guna kad kredit/kad debit. BELI SEKARANG
KLIK SINI untuk join ahli dan JIMAT 20% (RM324)

Lagi mahal? RM324 ialah harga ahli untuk semua 4  vitamin di atas, yuran keahlian RM65 dan kos pos RM10. Ala. Hanya tambah RM11.75 untuk nikmati belian produk Shaklee pada HARGA AHLI, selamanya! Dengan syarat, setiap tahun mesti buat sekurang-kurangkan 1 kali pembelian. Mudah, kan? Lepas ni nak beli Shaklee, dah tak perlu survey harga dah. Terus dapat beli harga ahli!

1. Multivitamin (Vita-Lea Iron Plus)

Multivitamin yang mengandungi nutrisi bersamaan 40 jenis lauk pauk. Mengandungi Zat Besi untuk mengelakkan low HB dan anemia.

Untuk kegunaan 2 bulan.

2. Asid folik  (B-Complex)

Mengandungi 8 jenis Vitamin B yang perlu untuk tubuh. Ia menukarkan makanan kepada tenaga, mengelakkan stress. B-Complex juga mengandungi Asid Folik untuk mengelakkan Spina Bifida pada bayi.

Untuk kegunaan 4 bulan.

3. Vitamin C (SR Vita-C Plus)

Meningkatkan imunisasi pada tubuh ibu yang biasanya berkurangan apabila hamil. Ia juga membantu mencantikkan kulit ibu dan bayi.

Untuk kegunaan 6 bulan.

4. Kalsium (OsteMatrix)

Mengandungi Kalsium serta mineral lain untuk tulang dan gigi. Apabila hamil, Kalsium dalam badan ibu akan dibekalkan kepada bayi. Jadi ibu perlu mendapatkan kalsium yang cukup dari pemakanan seharian. Kekurangan Kalsium ketika hamil boleh menyebabkan sakit pinggang, cramp, dan sembelit. Kalsium yang cukup dalam badan ibu mengelakkan rasa mual ketika kehamilan.

Untuk kegunaan 40 hari.

Pilihan 2


Vitamin Ibu Hamil Shaklee (Popular)
Harga RM482.50 termasuk kos pos
Boleh beli guna kad kredit/kad debit. BELI SEKARANG
KLIK SINI untuk join ahli dan JIMAT 20% (RM453)

Menarik! Jimat RM29.50. Dah la boleh jadi ahli Shaklee. Keahlian seumur hidup dengan syarat yang sangat mudah. Hanya perlu buat belian mana-mana produk Shaklee setiap tahun. Nak order pun mudah, klik guna handphone je.

5. Protein (Energizing Soy Protein - ESP)

Protein soya yang tidak diubah genetiknya (Non-GMO) untuk bekalan protein berkualiti untuk membekalkan tenaga berpanjangan buat ibu dan sangat penting untuk perkembangan bayi dalam kandungan.

Untuk kegunaan 1-2 bulan.

Pilihan 3


Vitamin Ibu Hamil Shaklee (Optimum)
Harga RM618.75 termasuk kos pos
Boleh beli guna kad kredit/kad debit. BELI SEKARANG
KLIK SINI untuk join ahli dan JIMAT 20% (RM562)

6. Minyak ikan (OmegaGuard)

Minyak ikan dari dasar laut (bebas pencemaran merkuri) yang telah melalui 3 kali proses penyulingan untuk memastikan kualiti yang tinggi. Mengandungi % EPA dan DHA tertinggi berbanding jenama minyak ikan yang lain. Penting untuk perkembangan mata dan otak bayi, dan mengelakkan premature delivery. (Boleh mula ambil pada Trimester Kedua).

Untuk kegunaan 1-3 bulan.

Kenapa ibu perlu pilih vitamin ibu hamil?

1. Shaklee ialah sebuah syarikat yang obses tentang KUALITI produknya. Shaklee memastikan mereka:

  • Melakukan sebanyak 350 ujian terhadap 1 jenis bahan sahaja!
  • Melakukan sebanyak 100,000 ujian kualiti produk setiap 1 tahun!
  • Melakukakan sebanyak 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap 1 tahun!
  • Tidak memasukkan bahan-bahan bahaya.
2. Shaklee memastikan produk mereka BERKESAN. Buktinya?

Secara SAINTIFIK dan KLINIKAL. Shaklee menerbitkan 100 Laporan Saintifik dan mempunyai Landmark Study pada tahun 2007 yang menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.

Penjelajah bertaraf dunia dan atlet terhebat juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. BACA DISINI : Angkasawan Ambil Shaklee

3. Shaklee bukan sahaja SELAMAT untuk manusia, tetapi juga untuk alam sekitar. Bukankah itu sangat wow?

BACA DI SINI : Bukti produk Shaklee selamat

4. Set ini boleh diteruskan ketika berpantang dan juga menyusukan anak. Sangat jimat! Cikgu Ije pernah tak habis makan jamu yang dibeli daripada set berpantang jenama tersohor. Bukan tak makan, tapi asbab anak kuning, jadi tak boleh ambil jamu. Sudahnya, langsung tak makan. 

Masa hamil anak kedua (2013), terus guna vitamin Shaklee. Jimat sangat sebab tahan lama; boleh guna masa mengandung, bersalin, berpantang, menyusu dan untuk kurus!

5. Sudah ramai yang merasai perbezaan vitamin ibu hamil. Cikgu Ije sendiri pun amalkan vitamin-vitamin ni semasa hamil anak kedua (2013) dan anak ketiga (2016). Sangat berbeza tahap kesihatan dan kecergasan badan berbanding semasa hamil anak pertama (2011) 

BACA DI SINI : Testimoni vitamin ibu hamil Shaklee

Kesimpulan

Jika anda mencari supplement untuk anda dan keluarga, Shaklee ialah satu jenama yang sangat boleh dipercayai!

Untuk dapatkan lebih penjimatan, daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga!
Berminat untuk dapatkan Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Nak beli guna kad kredit sendiri? Boleh klik imej di bawah



Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: