27 September 2019

Keahlian Shaklee Seumur Hidup. Betul Ke?

CARA JADI AHLI SHAKLEE

Untuk menjadi ahli Shaklee, ada 3 cara:

1) Bayar yuran keahlian RM65 dan kos pengeposan Starter Kit RM10. Jumlah RM75
2) Percuma keahlian apabila anda beli produk Shaklee dengan jumlah point (UV = unit volume) 200. Belian lebih kurang RM600-RM700 bergantung kepada produk
3) Percuma keahlian apabila anda membuat belian set JOM SHAKLEE

ANNUAL SUBSCRIPTION 

Keahlian Shaklee ialah 1 tahun sahaja. Anda perlu perbaharui keahlian setiap tahun dengan belian Annual Subscription bernilai RM30.

TAPI... Ianya sebenarnya adalah PERCUMA. Nilai RM30 boleh di-redeem dengan belian mana-mana produk Shaklee. 

Dengan kata mudahnya, keahlian Shaklee ini percuma seumur hidup dengan syarat mesti buat 1 belian dalam tempoh 1 tahun, tanda aku masih setia. Gituuuu

CONTOH PENGAKTIFAN SEMULA KEAHLIAN

Cikgu Ije kongsikan contoh seorang downline yang menjadi ahli Shaklee makan sendiri. Jadi ahli sebab nak beli produk Shaklee dengan belian harga ahli. Jimat. 

Tapi dah lama beliau tak beli, senang cerita setahun sekali baru nak restock lagi. Maka keahlian Shaklee beliau dah tamat. Beliau mesti beli annual subscription RM30 untuk aktifkan semula keahlian dalam tempoh 3 bulan selepas tamat keahlian.

Contoh mudah, kalau join ahli pada 1 September 2019. Genap 1 tahun iaitu 1/9/2020 dah kena beli annual subscription ni. Tempoh 3 bulan sahaja iaitu antara 1/9/2020 - 1/11/2020. 

Kalau takde aktifkan keahlian/beli annual subscription dikategorikan sebagai TAK BERMINAT LAGI, CURANG. Lalu, keahlian terbatal. Kena daftar baru semula dengan 3 cara di atas.

Tak perlu risau. Ni semua Cikgu Ije boleh bantu aktifkan semula.




Yeay! Dah berjaya beli annual subscription!



Sekarang keahlian dah aktif, jadi boleh buat belian mana-mana produk Shaklee dan redeem balik RM30 (belian annual subscription tadi)



Ni contoh downline Cikgu Ije yang beli stok vitamin sesi keluarga beliau. Memang jadi ahli untuk makan sendiri sahaja. Jumlah belian beliau ialah RM624.

Masa nak buat bayaran, ada pilihan untuk E-VOUCHER dan ONLINE DEBIT CARD. Tengok! Boleh redeem RM30!



Masa buat bayaran, cuma dicaj RM594! Dah berjaya redeem RM30 untuk aktifkan keahlian tadi. 


Kesimpulannya, jadi ahli Shaklee dan beli 1 kali setahun. Cukup untuk anda kekal aktif dan jadi ahli Shaklee seumur hidup.

Kelebihan untuk ahli Shaklee makan/guna sendiri ialah:
  • Belian pada harga ahli 
  • Dapat menikmati bonus bulanan
  • Sistem belian mudah (online dan offline)
  • Kelas nutrisi daripada nutritionist

Klik DAFTAR SEKARANG, Join Now dan isi maklumat anda. 



Kemudian contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: