24 September 2019

Kenapa Ubah Skincare **** *** Kepada Youth Shaklee?

Cikgu Ije kongsikan pengalaman pengguna tegar **** *** yang telah lama menggunakan jenama tersebut, dan sekarang bertukar kepada Youth. Bagaimana dan kenapa? Jom baca perkongsian daripada Master Hasifah (Cip)


Kisahnya Farah Zainuddin dah lama pakai **** ***. Jadi Cip ajak mailah try Youth. Tak kenal maka tak cinta. Dia pun mai. Dah mai tu Cip buka satu set. Cip ajar pakai. Dia pakai sendirilah dia dah pakar bab-bab skincare.

CLEANSER

Mula-mula Cip suruh basuh mekap dia dengan maskara dia guna Luminous Gel Oil Cleanser YouthCip cakap kami pakai ni saja untuk cuci muka sebelum ambil wuduk. Dia basuh sekali cuci. Hilang semua mekap sampai ke maskara.

‘Cip!!!!!’

Cip macam,’Ha awat???’

‘Mekap Farah hilang sekali cuci saja. Memang bagus sangat cleanser Youth ni. Tak payah guna baby wipes. Farah sukalah’.

Cip macam 🤔💁‍♀️ biasalah tu.

TONER DAN DAY CREAM

Cip suruh pakai toner pulak. Pastu pakai day cream. Cip explain toner ni tak drying, takde alkohol. Plus Youth skincare bebas 2500 jenis bahan kimia.

Dia tanya ok takde paraben ke?? Sebab produk dia pakai selama ni ada paraben sikit untuk buat tahan lama.

APA BESTNYA YOUTH?

Cip cakap TAKDA!!! 100% organik. Untuk shelf life Youth gantikan dengan botanik ingredients yang ada the same effect untuk bagi produk tahan lama di pasaran tapi bebas bahan kimia merbahaya.

Dan formula tu kita patenkan hanya eksklusif untuk Youth sahaja.

Angguk-angguk dia.

Youth ni ambil masa 8 tahun Farah untuk dihasilkan. Habis. Berpuluh juta USD. 8 tahun!!! Bukan sekejap.

Semata-mata nak hasilkan skincare yang ORGANIK 100% TAPI CEPAT BERI KESAN!!!!

INSTANT GLASSY LOOK


Lepas dah siap pakai satu set, Cip cakap,’tangkap gambar’. Pastu dia dok syok. Eh eh Farah nampak ada perubahanla. Dia pun balik. Pastu duk hantar gambar selfie dia,’Cip!!! Lainnya muka Farah!!! Glowingnya!!!’

Cip pun gelak,’Aa Youth ni memang famous dengan glassy look. Walaupun sekali saja Farah try, terus dapat effect glassy look’.

KULIT 10 TAHUN LEBIH MUDA

Memang jatuh cinta tergolek-golek dengan Youth. Itu tak dapat lagi usia kulit dia jadi 10 tahun lebih muda. Macam geng RYG, umur 53 tahun, pakai Youth setahun, kulit dia masa test skin test jadi usia 40 TAHUN😂 (BACA: Testimoni Skin Age 13 Tahun Lebih Muda)

Ada sorang lagi, lagi lawak, umur 30, kulit dia umur 15 tahun sebab pakai Youth😂. 15 tahun?? Baligh dak gi ni?? 15 tahun mana boleh jual Shaklee. Kena 18 tahun minimum. Under age sangat😂.

Itulah Youth skincare. Kami memang dah present clinical studies yang membuktikan pengguna Youth telah dapat positive effect but 2/3 of them have managed to change their skin into 10 YEARS YOUNGER.


Lagi lama pakai, jadi skin tadika plak🤭 Haghu


Lawa sangat tengok effect Youth kat Farah ni sebab masa ni dia dah buang mekap dan tak pakai mekap sebab sayang krim Youth yang ditempek tadi. TAMAT.

Begitulah sharing seorang pengguna tegar jenama terkenal yang telah jatuh cinta dengan Youth. Klik TESTIMONI YOUTH untuk lihat testimoni bergambar pengguna Youth

Berminat untuk dapatkan Youth Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
FB Page: Vitamin Suci
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: