04 November 2019

Rahsia Turun Berat 18kg Selepas 1 Bulan Bersalin

HANG JANGAN KURUS SANGAT ELIN. HELOK DAH NI!!



Keklin suka berpantang sebab boleh turun berat badan lepas tu. Tapi rasanya sebab dah 30 tahun, metabolisme a bit slow dah. Sepatutnya boleh hit 50kg bila end of confinement ni (yakinnya kamuu hebatnyaa kamuu)

Tapi dengan bantuan supplements and bf, banyak jugak dah turun nih.

TOTAL LOST 18KG WITHIN 1 MONTH.

Jom Keklin share apa yang Keklin ambil sepanjang berpantang ni.


 vitamin c shaklee
180 tablet
Untuk 90 - 180 hidangan (3-6 bulan)

SR Vita-C Plus : lepas bersalin sampai sekarang ambil. Luka bersalin cepat sangat sembuh. Jadi, ibu boleh bergerak aktif.


850g
Untuk 30 hidangan (1 bulan)

ESP : untuk milk booster. Memang sejak day 1 colostrum dha mula keluar dan susu banyak sampai sekarang. Barulah cepat lemak dan kalori terbakar

120 caplet
Untuk 40 hidangan (1 bulan setengah)

OsteMatrix : setiap hari lancar membuang, tak sembelit. Tulang baby pun sangat-sangat kuat. Diakui CL, nurses dan doctor.


120 tablet
Untuk 120 hidangan (4 bulan)

B-Complex : sangat PENTING! Anti stress masa berpantang. Baru susu keluar dengan happynya. Kalau susu tak keluar, tak boleh breastfeed, lemak susah terbakaqq 


90 kapsul
Untuk 30 hidangan (1 bulan)

OmegaGuard : Paling best sebab ianya FAT BURNER!!


150ml
Untuk 30 hidangan (1 bulan)

Vivix : ni catalyst untuk semua vitamin dan detoks. Penyembuhan dalaman. Power sangat. Energy kemain tiptop sepanjang berpantang.

Okay lah kot berat sekarang. Biar chubby sikekk takmo kurus sangat 😆 Yang penting BMI ideal.

Best tau postnatal set Shaklee ni sebab bukan 1 atau 2 fungsi je tapi macam-macam benefits boleh dapat. Kulit pun semakin halus secara tak sengaja.

By the way, gambar belah kiri tu masa 4 bulan pregnancy. Gambar sebelum bersalin takde sebab ngeri gemok ngatt

Rugi tak try kalau dah nampak kesan best depan mata macam Keklin ni.

Berminat untuk dapatkan Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije. Nak mudah WhatsApp je. Klik 018 270 4872

Berapa harga?

Harga runcit untuk 6 item RM995. Jika daftar jadi ahli Shaklee, dapat diskaun 20% dan pulangan bonus tunai. RM792 dan pulangan tunai RM39.20. Berbaloi!

Nak beli guna kad kredit sendiri dengan harga runcit? Boleh klik imej di bawah



Your Favourite Shaklee Distributor
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini
Instagram: @vitaminsuci / @cikgu_ije

No comments: