21 March 2020

Manfaat Buah Kaduka / Haritaki / Chebulic Myrobalan

Assalamualaikum dan hai. 


Hari ni Cikgu Ije bukan nak kongsi bahan dalam resepi masakan. Tapi nak kongsikan info best tentang buah di bawah ini.Ini buah kaduka a.k.a Haritaki a.k.a Chebulic Myrobalana. Banyak namanya. Patutlah manfaatnya pun banyak.

Buah kaduka ni dikenali sebagai KING OF AYURVEDA. Maksudnya ia digunakan secara meluas sejak beribu-ribu tahun yang lalu dalam perubatan tradisional India.Salah satu manfaat buah ini ialah ia mampu untuk MENINGKATKAN SISTEM PERTAHANAN BADAN kita. Danu buah ini hanya boleh dijumpai di Indonesia. 

Tapi korang jangan risau, korang boleh dapat manfaat buah ini bila ambil ResV. Ya, salah satu ramuan ResV adalah buah kaduka. Menarik kan?


Jom dapatkan ResV anda hari ini dengan harga promosi

Nak book ResV sekarang, WhatsApp 018 270 4872

Pemberitahuan Mesra:
  • Mulai 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee hanyalah RM35 atau percuma keahlian dengan belian mana-mana produk sebanyak 100UV (lebih kurang RM350 bergantung kepada nilai produk)
  • Hubungi Cikgu Ije untuk mendaftar sebagai ahli makan sendiri (belian harga ahli dan jaminan produk tulen) atau ingin jana pendapatan tambahan (kelas online dan offline disediakan bersama team yang supportive!)
  • Hanya 6 maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran:
  1. Nama
  2. Alamat
  3. Nombor telefon
  4. Nombor kad pengenalan
  5. Nombor akaun bank
  6. Email

Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: