04 May 2020

Promosi Skincare Youth Shaklee 2020

Assalamualaikum dan hai. 

Youth Shaklee merupakan rangkaian produk penjagaan kulit wajah yang direka khas oleh Para Saintis selama 8 tahun, bukan sahaja untuk menambahbaik kesihatan kulit, malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.

Bagi anda yang sedang membuat 'penyelidikan' skincare yang organik, inilah masanya beralih untuk memilih skincare Youth Shaklee. Paling menarik, Shaklee membuat tawaran Youth Starter Set pada harga yang jauh lebih rendah. Cikgu Ije yang dah ahli pun tak dapat harga murah macam ni. Promosi ni khas untuk ahli Shaklee baru!

Alaaa, kena join jadi ahli ke? Nope! FREE MEMBERSHIP!

Promosi Jom Shaklee : Youth Starter Set

Biasanya harga set ini ialah RM680 untuk ahli dan RM850 untuk bukan ahli Shaklee. Istimewa untuk anda, ianya cuma RM612 all in! Serius jimat banyak. Berbaloi sangat

Ada 4 items di dalam set ini :
  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner
  3. YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50
  4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light)

Apa yang anda akan dapat dengan pembelian ini?

✅ Percuma keahlian (bernilai RM35)
✅ Belian harga ahli, diskaun 20% (jimat RM170)
✅ Diskaun tambahan 10% berbanding harga ahli biasa (jimat RM68)
✅ Percuma pengeposan (bernilai RM10)
✅ Dapat Cashback RM29.05

TOTAL PENJIMATAN : RM322.05!

Terma dan Syarat Belian: Untuk mereka yang belum menjadi Ahli Shaklee.

Fungsi setiap produk di dalam Youth Starter Set

1. Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
3 dlm 1, tidak mengandungi sabun. PH seimbang. Membersih, memperhalus dengan lembut dan menyuci.

2. Perfecting Skin Toner (177ml)
Membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan bekalkan nutrisi kepada kulit.

3. Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
Melindungi kulit dari sinaran berbahaya, menyubur dan melembapkan kulit.

4. Advanced Renewal Night Cream (50ml)
Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar lebih cerah, muda, licin dan berseri.

Setiap produk di dalam rejimen ini di hasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberi manfaat rawatan.

Siapa sesuai amalkan Youth Starter Set?
  • Sesuai untuk umur 15 tahun ke atas
  • Sesuai untuk wanita dan lelaki yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  • Sesiapa saja yang ada masalah kulit (jerawat, tona tak sekata, parut, liang pori besar dll)
  • Sesiapa saja yang nak kulit muda dan sihat

Banyak produk skincare di pasaran, kenapa saya perlu pilih Youth Shaklee?

✅  Lulus KKM
✅  100% vegan. Dihasilkan daripada tumbuhan
✅  Bebas 1500 bahan kimia berbahaya
✅  Sesuai untuk semua jenis kulit
✅  Diuji oleh Pakar Kulit dan Pakar Mata
✅  Non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
✅ Hasil kajian RnD selama 8 tahun

Testimoni Pengguna Youth Stars

kulit jadi glowing

wajah makin berseri

kulit nampak flawless

tona kulit sekata


Lihat juga :  KoleksiTestimoni Youth (Masalah Jeragat, Parut, Jerawat, Kulit Kusam)

Idamkan kulit yang sihat dan cantik? Mulakan sekarang. Berikan nutrisi yang terbaik untuk penjagaan luaran kulit anda dengan Youth Shaklee.

Berminat untuk dapatkan Youth promosi Mei 2020? Boleh contact Cikgu Ije sekarang. Klik 018 270 4872 untuk WhatsApp


yuran daftar ahli shaklee rm35

.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

No comments: