04 May 2020

Promosi Skincare Youth Shaklee 2020

18:13 0 Comments
Assalamualaikum dan hai. 

Youth Shaklee merupakan rangkaian produk penjagaan kulit wajah yang direka khas oleh Para Saintis selama 8 tahun, bukan sahaja untuk menambahbaik kesihatan kulit, malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.

Bagi anda yang sedang membuat 'penyelidikan' skincare yang organik, inilah masanya beralih untuk memilih skincare Youth Shaklee. Paling menarik, Shaklee membuat tawaran Youth Starter Set pada harga yang jauh lebih rendah. Cikgu Ije yang dah ahli pun tak dapat harga murah macam ni. Promosi ni khas untuk ahli Shaklee baru!

Alaaa, kena join jadi ahli ke? Nope! FREE MEMBERSHIP!

Promosi Jom Shaklee : Youth Starter Set

Biasanya harga set ini ialah RM680 untuk ahli dan RM850 untuk bukan ahli Shaklee. Istimewa untuk anda, ianya cuma RM612 all in! Serius jimat banyak. Berbaloi sangat

Ada 4 items di dalam set ini :
  1. YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  2. YOUTH Perfecting Skin Toner
  3. YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50
  4. YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light)

Apa yang anda akan dapat dengan pembelian ini?

✅ Percuma keahlian (bernilai RM35)
✅ Belian harga ahli, diskaun 20% (jimat RM170)
✅ Diskaun tambahan 10% berbanding harga ahli biasa (jimat RM68)
✅ Percuma pengeposan (bernilai RM10)
✅ Dapat Cashback RM29.05

TOTAL PENJIMATAN : RM322.05!

Terma dan Syarat Belian: Untuk mereka yang belum menjadi Ahli Shaklee.

Fungsi setiap produk di dalam Youth Starter Set

1. Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
3 dlm 1, tidak mengandungi sabun. PH seimbang. Membersih, memperhalus dengan lembut dan menyuci.

2. Perfecting Skin Toner (177ml)
Membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan bekalkan nutrisi kepada kulit.

3. Age Defense Moisturizer SPF50 (50ml)
Melindungi kulit dari sinaran berbahaya, menyubur dan melembapkan kulit.

4. Advanced Renewal Night Cream (50ml)
Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar lebih cerah, muda, licin dan berseri.

Setiap produk di dalam rejimen ini di hasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberi manfaat rawatan.

Siapa sesuai amalkan Youth Starter Set?
  • Sesuai untuk umur 15 tahun ke atas
  • Sesuai untuk wanita dan lelaki yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  • Sesiapa saja yang ada masalah kulit (jerawat, tona tak sekata, parut, liang pori besar dll)
  • Sesiapa saja yang nak kulit muda dan sihat

Banyak produk skincare di pasaran, kenapa saya perlu pilih Youth Shaklee?

✅  Lulus KKM
✅  100% vegan. Dihasilkan daripada tumbuhan
✅  Bebas 1500 bahan kimia berbahaya
✅  Sesuai untuk semua jenis kulit
✅  Diuji oleh Pakar Kulit dan Pakar Mata
✅  Non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
✅ Hasil kajian RnD selama 8 tahun

Testimoni Pengguna Youth Stars

kulit jadi glowing

wajah makin berseri

kulit nampak flawless

tona kulit sekata


Lihat juga :  KoleksiTestimoni Youth (Masalah Jeragat, Parut, Jerawat, Kulit Kusam)

Idamkan kulit yang sihat dan cantik? Mulakan sekarang. Berikan nutrisi yang terbaik untuk penjagaan luaran kulit anda dengan Youth Shaklee.

Berminat untuk dapatkan Youth promosi Mei 2020? Boleh contact Cikgu Ije sekarang. Klik 018 270 4872 untuk WhatsApp


yuran daftar ahli shaklee rm35

.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

03 May 2020

Promosi Hebat Shaklee Mei 2020

22:57 0 Comments
Assalamualaikum dan hai. Promosi Shaklee pada bulan Mei 2020 ini dikategorikan kepada 2 iaitu:
    1. Youth Travel Set
    2. 4 pilihan Welcome Set
Youth Travel Set

Satu promosi yang Shaklee tawarkan pada bulan Mei 2020 ialah Youth Travel Set. Jom Cikgu Ije terangkan serba sedikit tentang promosi Youth Starter Set ini. 


YOUTH travel kit ini ada 4 jenis skin care dan satu travel case;
  1. Luminious Gel Cleanser (20ml)
  2. Perfecting Skin Toner (30ml)
  3. Activating Serum (7ml)
  4. Advance Renewal Night Cream - Rich (10g)
  5. Travel Case

Apa yang best sangat dengan YOUTH travel kit ni?

✅ mesra travel
✅tak mudah tumpah - packaging direka dengan baik untuk traveller
✅mudah dan ringan dibawa (hand carry size)
✅packaging kecil yang kurang dari 100ml/gram
✅TSA approved size 
4 promosi Welcome Set untuk ahli baru sahaja

Promosi kali ini lebih berfokus untuk memberi peluang kepada anda menjadi ahli Shaklee secara percuma. Pembelian Welcome Set membolehkan anda layak mendapat keahlian Shaklee percuma! 

4 Welcome Set yang ditawarkan ialah:

Prenatal Set (Set Hamil)
Postnatal Set (Set pantang dan menyusu)

Kenapa perlu grab promosi ni?

Promosi Welcome Set hanya boleh dibeli oleh ahli baru sahaja.
Welcome Set ini 30% jimat!
Welcome Set ini 10% lebih rendah berbanding harga ahli. 
Set yang ditawarkan amat sesuai untuk anda yang inginkan kekalkan kesihatan.
Belian set ini percuma pengeposan, anda jimat RM10
Belian set ini percuma keahlian Shaklee, anda jimat RM35
1. Promosi Welcome Set - Daily Essential Set


Daily Essential Set Shaklee
RM1022.50
RM736.20
Diskaun 10% berbanding harga ahli
Percuma keahlian Shaklee (jimat RM35)
Percuma pengeposan (jimat RM10)
Bonus tunai RM36.35 akan dimasukkan ke akaun bank 
Siapa yang perlukan Daily Essential Set?
  1. Kesihatan lebih baik
  2. Bertenaga sepanjang hari
  3. Membantu meningkatkan kesihatan
  4. Membantu meningkatkan kecergasan badan
  5. Elak badan menjadi lemau
  6. Anda yang sering keletihan ketika bekerja
  7. Anda yang bekerja shif
  8. Pelajar
  9. Guru
  10. Suami dan isteri
  11. Surirumah
  12. Anda yang ingin kekalkan kesihatan ke tahap optimum
2. Promosi Welcome Set - Postnatal Set

Postnatal Set Shaklee
RM666.25
RM479.70
Diskaun 10% berbanding harga ahli
Percuma keahlian Shaklee (jimat RM35)
Percuma pengeposan (jimat RM10)
Siapa yang perlukan Postnatal Set?
  1. Wanita baru bersalin
  2. Wanita berpantang
  3. Wanita yang menyusukan anak
  4. Wanita yang stress / selalu penat
  5. Wanita yang pernah ada sejarah meroyan / depress
  6. Wanita yang sibuk bekerja
  7. Wanita yang nak elak sembelit
  8. Wanita yang keguguran
3. Promosi Welcome Set - Prenatal Set 

Prenatal Set Shaklee
RM608.75
RM438.30
Diskaun 10% berbanding harga ahli
Percuma keahlian Shaklee (jimat RM35)
Percuma pengeposan (jimat RM10)
Siapa yang perlukan Prenatal Set?
  1. Wanita hamil
  2. Wanita yang merancang untuk hamil
  3. Wanita yang pernah keguguran
  4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan terbaik
Promosi Welcome Set ini hanya boleh dibeli oleh ahli baru sahaja, tiada limit pembelian set dalam tempoh 60 hari. Untuk pengetahuan anda semua, beberapa vitamin dalam set ini telah kehabisan stok akibat permintaan tinggi pada musim Covid-19. Vitamin-vitamin tersebut adalah:
  1. SR Vita-C Plus
  2. B-Complex
  3. Energizing Soy Protein (ESP)
Namun, anda beruntung kerana vitamin yang habis stok ini masih boleh didapati dengan belian Welcome Set ini.

4. Promosi Welcome Set - Youth Set

Youth Starter Set Shaklee
RM1022.50
RM736.20
Diskaun 10% berbanding harga ahli
Percuma keahlian Shaklee (jimat RM35)
Percuma pengeposan (jimat RM10)
Bonus tunai RM29.05 akan dimasukkan ke akaun bank 
Siapa yang perlukan Youth Starter Set?
  1. Sesuai untuk anda yang berumur 15 tahun ke atas
  2. Sesuai untuk wanita dan lelaki 
  3. Sesuai untuk anda yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  4. Sesiapa saja yang ada masalah kulit (jerawat, tona tak sekata, parut, liang pori besar dll)
  5. Sesiapa sahaja yang mahukan kulit muda dan sihat
  6. Sesuai untuk anda yang mencari produk penjagaan wajah selamat dan berkesan
Dapatkan Welcome Set anda hari ini, klik imej di bawah untuk pendaftaran. Kemudian WhatsApp Cikgu Ije (Klik 018-270 4872) untuk bimbingan pengesahan pendaftaran dan belian produk.

yuran daftar ahli shaklee rm35



.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

14 April 2020

Peluang Bisnes Dari Rumah Dengan Modal RM35

20:59 0 Comments
Assalamualaikum dan hai. 


Ini ialah contoh bonus Supervisor Shaklee. Pangkat perniagaan pertama.  100% work from home. Tanpa modal.

Bayangkan isteri anda seorang suri rumah, ada slip gaji begini.

  • Isteri boleh memiliki aset
  • Boleh ada kereta sendiri
  • Boleh ada simpanan

Tapi, anak-anak juga dapat bersama dengan ibu mereka dan mendapat perhatian daripada ibu mereka.

  • Tak perlu keluar rumah untuk pos barang
  • Tak perlu buka booth untuk cari pelanggan
  • Tak perlu keluar duit beribu untuk beli stok

Wanita yang menerima bonus di atas menguruskan anak-anak setiap hari, hantar ke sekolah dan ambil, masakkan makanan favourite anak-anak, dan beliau tetap mempunyai income yang lumayan melalui bisnes online Shaklee.

Beliau tak perlu jumpa clients siang atau malam. Beliau tak perlu curi masa dari keluarga, untuk close deal, belanja clients di cafe untuk close deal.

Tak perlu.

Beliau close deal melalui telefon saja, bersama anak-anak dirumah. Hanya 10 minit dah ckup untuk buat duit.

Itulah hebatnya bisnes Shaklee. Sebuah bisnes yang memudahkan wanita.

Siapa nak join make money from home?


#DukRumahBuatDuit

Berminat untuk bisnes Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije sekarang. Klik 018 270 4872 untuk WhatsApp


Pemberitahuan Mesra:
  • Mulai 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee hanyalah RM35 atau percuma keahlian dengan belian mana-mana produk sebanyak 100UV (lebih kurang RM350 bergantung kepada nilai produk)
  • Hubungi Cikgu Ije untuk mendaftar sebagai ahli makan sendiri (belian harga ahli dan jaminan produk tulen) atau ingin jana pendapatan tambahan (kelas online dan offline disediakan bersama team yang supportive!)
  • Hanya 6 maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran:
  1. Nama
  2. Alamat
  3. Nombor telefon
  4. Nombor kad pengenalan
  5. Nombor akaun bank
  6. Email

  • Klik 018 270 4872 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee ATAU
  • Klik imej dibawah untuk mendaftar dan boleh terus membuat belian menggunakan kad kredit / kad debit anda

yuran daftar ahli shaklee rm35

.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

02 April 2020

Promosi Shaklee April 2020

08:48 0 Comments
Assalamualaikum dan hai. Hari ini 2 April. Cikgu Ije baru berkesempatan untuk berkongsi Promosi Shaklee pada bulan ini. 


Sempena menyambut bulan Ramadhan yang bakal tiba 2 April ini Shaklee membuat Promosi Puasa Dengan Shaklee untuk produk popular bulan Ramadhan, iaitu:

Tidak ketinggalan juga promosi produk Shaklee nombor 1 di Malaysia, Vivix!


1. Promosi Cinch Shake Mix (Twinpack @10%)


Menarik sungguh Cinch Shake Mix ni. Didatangkan dengan 3 pilihan perisa, anda boleh pilih kombinasi mana yang anda mahukan! Jommmm gabung 2 antara 3 perisa pilihan yang ada:
  • Cafe Latte
  • Chocolate
  • Vanilla
Bulan puasa ialah bulan terbaik untuk turunkan berat badan. Cinch Shake Mix sangat sesuai untuk anda yang target untuk beribadah (puasa) dan turunkan berat bagi menjamin kesihatan yang lebih baik. 

Cinch Shake Mix ini ialah protein khas bagi mereka yang mahu dapatkan inch loss dan bentuk badan menarik tanpa membuatkan kulit menggeleber. Jadi, kalau nak kurus dan tak nak badan menggeleber, wajib dapatkan Promo Cinch Shake Twinpack @ diskaun 10% ni tau.

Masa lepas berpantang, Cikgu Ije ambil Cinch Shake Mix. Al-maklumlah lepas bersalin banyak berat turun, tapi tak fit. Alhamdulillah. Belum lagi naik kerja 3 bulan, body dah fit. Padahal bersalin anak ke-3 tu. Punyalah best Cinch Shake Mix ni pejalkan kulit menggelebeh. I looooveee!


2. Promosi Performance Drink (Twinpack @10%)


Minuman sahur dan berbuka wajib untuk Cikgu Ije sekeluarga! Mengelak rasa haus sepanjang hari berpuasa dan rasa segar apabila malam menjelma. Bila nak terawih tu, rasa bertenaga betul!

Performance Drink ada 2 pilihan perisa
  • Oren
  • Lemon-lime
Cikgu Ije suka yang masam-masam. Jadi lemon-lime menjadi perisa pilihan. Kalau korang suka yang sweet-sweet oren juice gitu, boleh ambil perisa oren. Kalau tak tahu nak pilih, boleh beli twinpack yang ada kedua-dua perisa ni. 

Pengalaman Cikgu Ije mengandung di bulan Ramadhan, perlu ke sekolah, naik turun tangga silih berganti masuk kelas anak murid umur 7 dan 8 tahun, Performance Drink (PD) adalah penyelamat! Bersahur wajib dengan PD! Pergi sekolah steady je walaupun puasa dan mengandung. Kurang gula dan tidak berkarbonat!

Untuk hari-hari tak mengandung pun, Cikgu Ije selalu bawa bekal air PD ni ke sekolah. Sebab ia beri tenaga lain macam. Mengajar anak kecil tak terasa penat bila ada cukup elektrolit dalam badan. Try cuba Ramadhan kali ni, mesti nak puasa dengan PD je! Hehe


3. Promosi Meal Shakes (Twinpack @10%)


Meal Shakes adalah multivitamin berbentuk minuman khas kanak-kanak terutama untuk mereka yang ada masalah sembelit, jenis picky eater, kurang berat badan, berlebihan berat badan dan memerlukan nutrisi tambahan.

Menjelang puasa, Cikgu Ije beri anak-anak bersahur dengan Meal Shakes. Sangat sesuai untuk anak kecil yang berpuasa. Ia bekalkan tenaga dan keperluan harian yang diperlukan oleh tubuh anak-anak. Setakat ni dah 4 tahun anak Cikgu Ije berpuasa. Alhamdulillah. Maintain sampai ke petang. Bukan sekadar puasa, solat wajib 5 waktu pun dia bersemangat nak buat padahal masa tu dia baru darjah 1. 


4. Promosi Cinch Tea Mix (Twinpack @10%)


Teh yang boleh disediakan panas atau sejuk! Ia meningkatkan metabolisma, tenaga badan, untuk mengurangkan inci dan kurus terutama di bahagian perut dan peha. Selain itu, ia juga teh pilihan bagi mengatasi masalah terlalu letih dan mengantuk serta peneman ketika perlu travel jauh dan memandu dalam jarak yang jauh dan lama. 

Di bulan puasa, Cinch Tea Mix memang pilihan terbaik untuk anda yang ketagih dengan minuman manis dan minuman 3 dalam 1. Bertukarlah kepada Cinch Tea Mix dan dapatkan manfaat teh. Memang hebat!


5. Promosi Vivix (Twinpack @5%)


Rangkaian polifenol dan resveratrol yang menjadi pilihan pertama rakyat Malaysia di dalam Shaklee, Vivix daripada Shaklee! Bulan April 2020, ada promosi Vivix. Bukan sahaja dapat diskaun 5%, tapi percuma keahlian, percuma penghantaran dan bonus tunai!

Vivix Shaklee didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan kita untuk ambil setiap hari sebanyak sekurang-kurangnya 1 sudu makan. Tidak ada masa spesifik yang ditetapkan sebagai pengambilan untuk Vivix. Boleh di ambil pada bila-bila masa.

BACA: Testimoni Vivix

Nak order!

Boleh contact Cikgu Ije sekarang. Klik 018 270 4872 untuk WhatsApp. 

Atau boleh klik imej dibawah untuk mendaftar dan beli dengan harga ahli menggunakan kad kredit / kad debit anda.


yuran daftar ahli shaklee rm35

.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

01 April 2020

Harga Vivix Murah 2020!

09:28 0 Comments
Assalamualaikum dan hai. Hari ni dah 1 April. Cikgu Ije nak kongsikan harga Vivix yang murah sangat sempena promosi bulan ni.


Nak tahu tak korang. Sebotol Vivix kalau bukan ahli dan takde promo berharga RM475? Kalau 2 botol dah RM950! Tapi bila dah promosi macam bulan ni dan bila anda beli 2 botol, hanya RM722 sahaja! Jadi sebotol jatuh harga RM361 saja! Bukan lagi RM475! Banyak tak beza RM950 dan RM722? Banyak!


Nanti dulu!

Ada lagi tau. Korang dapat FREE POSTAGE! Dah jimat RM10

Ada lagi!

Korang dapat FREE MEMBERSHIP DENGAN RYG!!! Jimat lagi yuran RM35 —> Kelebihan join dengan team besar Cikgu Ije ni ialah boleh pilih nak join team bisnes atau nak jadi ahli untuk beli dengan harga murah tapi nak consultation daripada raaaamaaiiii pengawai perubatan dalam team Cikgu Ije.

Dan finally!

Jeng jeng jeng.... ada CASH REBATE RM36.10! Masuk akaun bank anda. Bukan voucher tau! Ishk dahlah bagi diskaun, bagi cash rebate RM36.10. Extra DISCOUNT!!

Jadi, jom kira!

Harga promo RM722-RM36.10. Dapat sebotol jatuh harga RM343 SAHAJA!!! Murah na ceq na? Tapi nak bagitahu PROMO Vivix NI LIMITED STOCK!! Jadi KLIK DISINI SEMENTARA STOCK MASIH ADA!!! 

yuran daftar ahli shaklee rm35

  1. Isikan nama anda dan maklumat (untuk keahlian percuma)
  2. Kemudian selepas submit, anda perlu cek email inbox atau spam. Anda akan dapat email shaklee yg berikan id dan password.
  3. Log in pada website www.shaklee.com.my
  4. Masukkan id dan password tadi dan klik shop.
  5. Klik Vivix twinpack promo.
  6. Add cart.
  7. Now you can pay.

Automatically anda dapat HARGA SUPER JIMAT DAN PERCUMA KEAHLIAN. GDex akan post ke anda dan boleh wasap Cip untuk cara pengambilan. Jadi, cepat-cepat!! Jangan tunggu lagi!!

Opss!

Lupa nak cakap cash rebate RM36.10 akan masuk bank akaun anda pada 14hb Mei 2020 tau.


.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini

29 March 2020

Harga NutriFeron Murah 2020

21:57 0 Comments
Assalamualaikum dan hai.


Formula exclusive Shaklee khas untuk Immune Booster kini boleh dibeli dengan had 3 unit setiap ahli Shaklee berdaftar. Notis ini telah disiarkan secara rasmi pada 26 Mac 2020. Lihatlah betapa popularnya NutriFeron sehinggakan perlu ada had limit belian.


Semasa musim wabak Covid 19 ini, salah satu elemen perlu kita jaga selain kebersihan diri adalah, kekuatan imuniti sistem pertahan badan kita.Oleh sebab itu kita perku tingkatkan imuniti kita.

Shaklee menyediakan satu produk khusus untuk tingkatkan imuniti pertahanan badan yang terbukti selamat dan berkesan

Dapatkan NutriFeron sementara stok masih ada.


Harga NutriFeron Shaklee 2020

Harga 1: Sekotak NutriFeron mempunyai 30 sachet yang berharga runcit RM190 + pos RM10

Harga 2: Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee RM35, anda layak membeli NutriFeron dengan diskaun 20%. Cuma RM187 + pos RM10

Harga 3: Beli 3 kotak NutriFeron dengan harga, percuma keahlian dengan harga RM456 + pos RM10 (Runcit untuk 3 kotak ialah RM570!)

BACA: Testimoni NutriFeron


Berminat untuk dapatkan NutriFeron Shaklee? Boleh contact Cikgu Ije sekarang. Klik 018 270 4872 untuk WhatsApp

Pemberitahuan Mesra:
  • Mulai 1 Mac 2020, yuran keahlian Shaklee hanyalah RM35 atau percuma keahlian dengan belian mana-mana produk sebanyak 100UV (lebih kurang RM350 bergantung kepada nilai produk)
  • Hubungi Cikgu Ije untuk mendaftar sebagai ahli makan sendiri (belian harga ahli dan jaminan produk tulen) atau ingin jana pendapatan tambahan (kelas online dan offline disediakan bersama team yang supportive!)
  • Hanya 6 maklumat yang diperlukan untuk pendaftaran:
  1. Nama
  2. Alamat
  3. Nombor telefon
  4. Nombor kad pengenalan
  5. Nombor akaun bank
  6. Email

  • Klik 018 270 4872 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee ATAU
  • Klik imej dibawah untuk mendaftar dan boleh terus membuat belian menggunakan kad kredit / kad debit anda

yuran daftar ahli shaklee rm35

.Your Favourite Shaklee Distributor 
Shaklee ID 1233547
Nur Hifzan binti Hj Muhamad Zanini (Cikgu Ije) 
SMS/WhatsApp : 018 270 4872
Personal FB : Hifzan Zanini