07 June 2013

kenali Basic H2

Assalamualaikum


Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate

Ini adalah produk pembersihan 'hijau' dari Shaklee iaitu Basic H2. Produk tanpa bahan toksik ini amat popular dengan fungsi multi-guna dan mesra alam. Ia diperakui pengguna seluruh dunia termasuk Oprah Winfrey dimana beliau telah memperkenalkan produk kegemarannya ini di dalam episod 'Favourite Things' sekitar 2007. Banyak teknik penggunaan produk serbaguna ini. Jom cuba!


Menjimatkan!

Basic H2 sebagai ubat gigi: Anda mempunyai masalah nafas berbau dan penyakit gusi? Anda seorang perokok atau peminum kopi tegar? Tambah setitik Basic H2 pada ubat gigi sebelum menggosok gigi. Hasilnya pasti teruja. Gigi putih dan gusi sihat. Nafas juga kekal segar sepanjang hari. Ini disebabkan oleh fungsi Basic H2 yang bertindak melawan semua jenis kuman.

Basic H2 untuk pesakit Eczema berair: Punya masalah penyakit kulit eczema berair? Tambahkan 2-3 titis Basic H2 ke dalam baldi mandian. Ia boleh mengeringkan eczema tersebut. 

Basic H2 sebagai sarung tangan: Cucian kering meninggalkan kesan kotor pada kuku dan tangan. Ini amat menjengkelkan. Sebelum mencuci sesuatu seperti lemak ayam atau lemak daging, mencuci habuk, mencuci ubian bertanah, titiskan tangan anda dengan Basic H2, gosok pada tangan dan mula mencuci!

Basic H2 sebagai racun perosak: Cairkan Basic H2 beberapa titis per botol semburan. Spray tumbuhan anda sebagai rutin. Bukan sahaja serangga akan menjauhkan diri, malah tumbuhan tumbuh lebih hijau dan sihat.

Basic H2 sebagai keajaiban-agro: Tambah beberapa titik Basic H2 ke dalam air suam, kemudian siram tumbuh-tumbuhan. Basic H2 akan menjadikan tanaman anda lebih sihat berbanding disiram air biasa.

Basic H2 untuk mengasah pisau: Sekali lagi, hanya beberapa titik Basic H2 sudah mencukupi. Titiskan pada batu asah sebelum menajamkan pisau. Batu akan kekal lembap.

Basic H2 untuk pengumpul setem: Jika anda pernah cuba mengeluarkan setem daripada sampul surat, anda tahu bahawa sukar untuk ia tanggal dengan baik. Titik Basic H2 pada belakang sampul, biarkan beberapa minit. Setem akan tertanggal dengan mudah!

Basic H2 sebagai pencuci lampin: Tambahkan 1/4 sudu Basic H2 ke dalam baldi yang direndam lampin. Ia membantu menanggalkan kotoran dan membunuh kuman.

Basic H2 dan gigitan serangga: Sapukan sedikit Basic H2 pada gigitan serangga, anda akan merasa lebih baik. Ianya selamat untuk semua peringkat umur.

Basic H2 sebagai pencuci cermin pintu/kereta: Tuangkan 3 1/2 sudu kecil Basic H2 ke dalam satu liter air, dan gunakan ia untuk mencuci pintu kaca. Atau titiskan beberapa titik Basic H2 ke dalam air simpanan wiper pada kereta anda. 

Basic H2 sebagai mandian: Titiskan Basic H2 pada baldi mandian anda mahupun binatang peliharaan kesayangan anda. Anda akan dapati kulit yang lembut mahupun bulu binatang peliharaan yang bersih!


Dapatkan Basic H2 anda hari ini. Harga runcit bagi produk Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate ialah RM46 WM dan RM49 EM. Hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa. Sangat istimewa! Kasi gegar! =)


Wakil Pengedar Shaklee Anda
Nur Hifzan Muhamad Zanini (ije) 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 933313 ] 
♥ Contact Number : 0136530440
♥ SMS/WhatsApp : 0182704872 
♥ Emel : hifzan2286@gmail.com
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.**

No comments: